Keskiviikkona töistä tultuani äiti sanoi, että Lyyti merkkaa parin metrin välein, että oiskohan sillä juoksut alkamassa. Pidin Lyytille tiukkasävyisen puheen, ettei se saa aloittaa juoksuja vielä. Tulos: Torstaina oli portailla veritippoja. Huoh. Väliä edellisistä juoksuista oli 4 kk 3 vko ja Lyyti Virtasesta ehdimme nauttia reilu kaksi kuukautta.

Noh, keskiviikkona ehdittiin kuitenkin agitreeneihin. Mua ärsytti jo valmiiks juoksujen alkaminen enkä saanut mielentilaani korjattua niin, ettei koira ois sitä huomannut. Lisäksi Lyyti TAAS katteli Jennaa, josko sillä ois pentu takin sisässä. Treenattiin leijeröintiä. Ensin laitoin lelun kauempana olevan esteen taakse, sitten kokeiltiin ilman targettia. Jälkimmäisillä kerroilla Lyyti seisoi putken ja siivekkeen välissä ja mietti, mutta lopulta löysi oikean esteen. Ei kyllä ollut missään vaiheessa kovin nopea, mikä ärsytti mua entisestään, mikä hidastutti sitä entisestään. En varmaan muistanut edes kehua sitä kesken rataa. Pari viikkoa sitten kun olin täysin tyytyväinen, oli sen vauhti ihan eri luokkaa. Mun täytyy olla aidosti iloinen sen saavutuksista, koska sitä ei voi huijata. Kepit meni samaan tyyliin eli menihän se mut vauhdissa oli toivomista. Keinu sentään meni upeasti. Ja sitten alkoikin juoksut, joten nyt sitten ollaan taas tauolla.

Lauantaina käytiin hallilla tokoilemassa Santerin kanssa. Sunny oli tosi meluista, mikä johtui varmaan superpalkasta ja hallin reunalla haukkuvasta kaverista. Seuraamisessa musta alkaa tuntua, että sen motivaatio ei kestä koko kaaviota "vaan" lelupalkalla. Ruudussa Sunny ei kyllä itse korjaa mitenkään ruudun keskelle. Jos sanon pysäytyskäskyn, toimii hyvin. Eli varmaan mun täytyy vaan aina pysäyttää se, kun muuten se ei tajuu ollenkaan, mitä mä siltä haluan --> vaikuttaa hidastavasti. Lisäks varmaan kohta täytyy vaihtaa ruudunkin seis-käsky ylös-käskyyn, koska se tarjoaa maahanmenoa tosi hanakasti. Lisäksi tehtiin luoksetulon pysäytystä niin, että avustaja aina laittoi takapalkan. Sunny katsoi mua epäilevästi, että ethän sä laittanu sinne mitään! :D Mut kaikki pysäytykset oli ihan jees. Viimeiseksi otettiin yksi yhden tunaritikun piilotus - etsi hyvin.

Tänään oli viimeinen kerta Korreja. Tehtiin kisamaisesti 5 liikettä. Meidän sarja meni näin: Liikkeestä istuminen oli varma ja kohtuullisen hiljainen. Luoksetulossa teki molemmat pysähdykset mutta vinkui alussa ja haukahti kaksi kertaa tullessaan sivulle. Maahanmeno tapahtui flirttailevan Musti-aussien vieressä, mutta Sunny vain mulkaisi Mustia, et mitäs kloppi flirttaat, etkö nää et mummo on töissä :D Hyppynoudon palautti ravilla mutta perusasento oli suora, metallissa vauhti oli hyvä mutta perusasento vähän vino. Viimeisenä tunnari, jossa oma oli väärien takana (vääriä oli aika paljon). Tsekkasi väärät mutta siirtyi nopeasti hajua pitkin omalle ja toi sen. Hienosti siis malttoi keskittyä haisteluun, vaikka kierrokset oli ylhäällä vauhtiliikkeiden jälkeen! Tästä sai sitten ruoan. Kaikki temput siis onnistui hienosti! Korvatulpilla ois kyllä edelleen käyttöä... Treenin lopuksi tehtiin vielä paikallamakuu, jossa kuului vienoa piippausta enemmän ja vähemmän koko ajan.