Sunny oli vajaa viikko sitten jotenkin tosi hermostunut. Rähjäsi lenkillä ihan mahdottomasti ja kotona antoi Lyytille pari kertaa turpaan. Epäiltiin toki, että jalka on kipeä, vaikkei liikkumisessa näkynyt vikaa ja annettiin kipulääkettä. Nyt loppuviikosta se onkin ollut rauhallisempi, rähjännyt vähemmän tai ei ollenkaan ja antanut Lyytin olla rauhassa. On tää kyllä tällaista arvailua tää nivelrikkokoiran kanssa eläminen!

Ollaanhan me treenattukin jotain. Keskiviikkona Lyytillä oli Kristan treenit. Mulla oli hirvee flunssa ja kuuden minuutin treenin jälkeen nenästä pamahti verisuoni, et sit istuttiin hallin seinustalla lopputreeni... Treenatessa yhdessä käännöksessä piti käyttää kroppaa enemmän ja putkeen menon sijaan Lyyti irtosi muurille. Sen sijaan putken umpikulman se oli unohtanut, vaikka niitä pentutreeneissä tehtiin! Rimat oli kai 50-55 ja yksi putosi. Ai niin ja ennen omaa vuoroa tehtiin A:ta, jossa ekat kerrat meni pieleen häiriöiden vuoksi mutta lopussa saatiin onnistuneita toistoja.

Torstaina käytiin keskenämme Käpylässä tokoilemassa. Sunny teki taas hiljaista leluseuraamista. En vain usko, että tolla vireellä se kestäisi pitkää kaaviota... Lisäksi tehtiin luoksetuloja takapalkalla. Kun matka oli jotain yli 30 askelta, niin eipä enää pysähtynytkään. Tätä pitää siis nimenomaan treenata pitkällä matkalla! Lyyti teki noutoja. Ensin heitin kahta kapulaa, mutta se ei halunnut ottaa ohjatun kapulaa vaan kanniskeli tavallista. Annoin sitten ohjatun kapulan olla ja tein tavallisella saalisheittoja, joissa juoksin sitten ite karkuun. Toi kapulan käteen asti! Tää näyttää nyt kaikista lupaavimmalta, vaikka pureskeluongelma on ehkä edessä.

Perjantaiaamuna käytiin Lyytin kanssa hallilla. Lämmittelyksi pari kertaa puomia, joka meni hienosti. Sitten hyppyjä loivan V:n mallissa lelu vikan takana. Tuli aina puolista ohi ja mulla meinas mennä hermo. Toi on ehkä kuitenkin liian kova magneetti toi lelu maalissa. Tai sit avustajan pitää laittaa se sinne Lyytin huomaamatta. Keppejä tehtiin taas niin, että kolmessa välissä oli ohjurit. Kerran tuli ohjurin alta - täytyy muistaa laittaa se vähän vinoon! Tehtiin metallikepeillä, joilla Lyyti mun mielestä menee vähän huonommin. Täytyy tarkistaa, kummat hallin kepeistä on kisaväleillä ja treenata niillä. Lisäksi tehtiin putken umpikulmaa, jossa ei tällä kertaa ollut mitään ongelmaa! Mulla oli lelu kädessä ja silloinhan se hakee esteitä vaikka mistä, et ehkä vaikutti. Esim. kerran kävi tekemässä hypyn ja kerran takaakiertona renkaan (hyppäsi kehikosta). Muuten rengas oli ok. Oma fiilis ei kyllä ollut ihan sitä, mitä ois pitänyt.