Maanantaisin Santerin toko, keskiviikkoisin Lyytin ohjattu agi ja perjantaiaamuisin Lyytin vapaatreenit. Maanantaina oli ihan vaan kimppatreenit. Tehtiin muistaakseni seuraamista, ruutua, liikkeestä istumista ja kaukoja sekä viimeiseksi luoksetulo, josta ruokapalkka. Ei tainnut olla mitään ihmeellistä, koska en muista mitään katastrofeja tai bileitä. Treenien jälkeen jäähdyttelylenkillä Sunny sai kauheen hepulin ja riehui mun kanssa vähän aikaa. Sen jälkeen ontui parikymmentä metriä mutta onneksi ontuminen loppui siihen. Ei myöskään ole ontuillut, vaikka on leikkinyt Lyytin kanssa. Mutta jotenkin se tuntuu nyt vanhentuneen ihan kauheesti parin kuukauden aikana. En oikein osaa selittää, miksi, mutta tuntuu vaan siltä. Ja joskus se katsoo mua aivan kuin yrittäis kertoa jotain.

Keskiviikkona Jennan treeneissä aloitettiin kepeistä. Pari ekaa kertaa meni pieleen kun ensin Lyyti tarjos muita esteitä, sitten tuli kaveri tekemään tandem-pujottelua :D Ei oikein tullut sellaisia toistoja kuin ois pitänyt. Sitten meillä oli 2,5 minuuttia aikaa tehdä vaikeeta rataa ja kiireellä tekemällähän ei tunnetusti tuu kuin kusisia mukuloita, joten homma meni niin sanotusti reisilleen. Oikeestaan vain alun jaakotus toimi, muuten mentiin ehkä puolet esteistä oikein. Putkesta tuli väärä pää, päällejuoksuissa unohdin vetää, A:n kontakti oli hidas jne.

Meidän ajan loputtua testasin vielä ajatustani kepeillä eli että josko Lyytiä hämäisi ohjurit enemmän kuin tyhjät välit. Sehän ei tuu tyhjistä ulos mutta ohjureiden yli saattaa hyppiä. Keskiviikkona laitettiin kaksi tyhjää, muuten verkot ja näin toimi ihan hyvin. Perjantaina taas päästiin niin pitkälle, että keppien toisella puolella ei ollut verkkoja kuin ekassa ja vikassa välissä ja toinen puoli oli kokonaan kiinni. Virheitä ei tullut eli mun teoria taisi olla oikea. Keppitreeni on Lyytille tosi raskasta, kun se joutuu miettimään. Sehän läähättää vaan väsyneenä ja keppejä ei tarvii mennä kuin 4-5 toistoa niin se on ihan puhki. Nyt ollaan kuitenkin päästy siihen, että voidaan pitää taukoa ja sitten jatkaa taas. Perjantaina tehtiin myös hyppytreeniä, korkeuden arvioimista muurilla. Lyyti ei ookaan ennen hypännyt maksimuuria mutta nyt saatiin sekin tehtyä. En oo videolta vielä kattonut mutta ei ainakaan mitään radikaalia tapahtunut.