Pitäis vielä muistaa, mitä me ollaan tehty... Santerin kanssa ainakin viime maanantaina oli ohjatut treenit, joissa harjoiteltiin ruudussa seisomista (Sunny tarjoaa maahanmenoa aika nopeasti) ja tunnaria. Ruudussa auttoi nopeampi kehuminen ja tunnaria pitää nyt tehdä ketjutettuna muiden liikkeiden kanssa, jotta tulisi aito tilanne. Oiskos vielä tehty vähän seuraamista ja kaket koemaisesti, ihan ok kai.

Keskiviikkona oltiin Lyytikäisen kanssa Kristan treeneissä. Meni hyvin mutta hiipui aika nopeasti. Eipä kyllä treeniaikaakaan ollut paljon että sen puoleen ei hiipunut hirveän paljon liian aikaisin ;-) Kepit meni mun mielestä vähän hitaammin kuin viimeksi, mistä lie johtunut. Kokeiltiin myös sisäänmenoa ilman verkkoja 2 kepillä, meni hyvin. Siitä eteenpäin ei olisi mennyt, joten jätettiin pariin onnettomaan kokeiluun. Sisäänmenot rupee olemaan tosi hyvällä mallilla, nyt pitäisi vaan saada verkot pois vauhdista tinkimättä.

Torstaina aamulenkin yhteydessä otettiin pikkutokot Käpylän urheilupuistossa. Sunny treenasi luoksetulon pysäytyksiä takapalkalla. Pidensin etäisyyttä 25 askeleesta 40:neen. Kaikki tais olla ok. Lyyti teki seuraamista lelulla. Vire oli paljon parempi mutta kyttäsi kyllä vähän. Parhaiten meni, kun lelu oli mun vas. kainalossa. Taidettiin ottaa pari luoksetuloakin, ensimmäinen ilman loppuasentoa, toinen kokonaan. Molemmat oli vauhdikkaita ja hyviä.

Perjantaiaamuna käytiin Marikan + belkkareiden kanssa tekemässä hyppytekniikkaa. Lyyti teki ensin kaksi toistoa kasvavaa sarjaa, jossa se on kyllä uskomattoman hyvä: viimeisessäkin välissä ponnistaa keskellä. Nää tehtiin lähettämällä, lelu sarjan päässä. Sitten yksi toisto 3 hyppyä 6 jalan väleillä - 9 jalan väli - rengas ja mä olin edessä kutsumassa. Hyvin meni tääkin. Seuraavaksi tehtiin korkeuden arviointia yksittäishypyllä, jotta Lyyti hahmottais hyppykulmaa muutenkin kuin vauhdista (vrt. viimekertaiset ongelmat pakkovalssin jälkeisellä korkealla hypyllä). Korkeudet oli 45-55-60-65-55-45 eikä mun mielestä missään ollut sen suurempaa ongelmaa. Ekat kaksi lähetin, loput kutsuin. Tässä välissä otettiin Marikan koirat ja sen jälkeen vedettiin Lyytin kanssa vielä pienet kontaktitreenit. Tuli joka kerta varmasti loppuasentoon mutta alastulo nopeudessa ei päästy vielä samaan kuin ennen taukoa. Lyytin vire oli super koko treenin ajan. Jätin sen odotusajoiksi aina istumaan ja odottamaan ja siitä kutsuin leikkimään. Tää tuntui nostavan sen yhä uudelleen, toivottavasti toimii jatkossakin.

Tänään käytiin Santerin kanssa hallilla kisamaisissa treeneissä, tällä kertaa treenikavereina oli vain Jarmo & Neo. Sunnyn kanssa vedettiin koko setti läpi pitkästä aikaa. Juoksuntarkastus ok. Seuraamisessa edisti aika paljon, vasemmalle askeleet oli surkeet mutta muuten kohtuullinen. Ruutu oli hyvä. Luoksetulon seisominen ok mutta maahanmenossa jäi seisomaan, kun sanoin käskyn ihan samalla karjaisevalla äänensävyllä kuin seisomisenkin. Tarkkana! Toisella käskyllä meni kyllä maahan. Hyppynouto ja metalli oli hyviä, kaket kohtuulliset ja istuminen hyvä. Tehtiin tunnari ihan viimeisenä, kun Sunny oli jo sitä mieltä, et ois palkan aika ja kävi aika kuumana. Ensin yhden piilotus taakse, sitten pitkä rivi kapuloita edessä. Se rauhoittui!!!!! Etsi takana olevan, ei maistellut vääriä yhtään (löysi kyllä yhden namin matkalla...) ja toi oman, kun löysi sen. Mahtavaa! Meteli oli kyllä aika kamala mutta olkoon.