Kisauran aloitus numero kaks tai jatko tai miten sitä nyt kutsuisikaan oli tänään, treenikavereiden painostamana ;-) Tuloksena oli kaksi hyllyä mutta ei mitään katastrofia, jäätymisiä tms ja seura oli kyllä parasta! Oli mukava jäädä omien ratojen jälkeen vielä kattomaan kavereita, syömään buffan antimia ja muuten vaan hengailemaan ja juoruamaan.

Radat videolla:

Hyppäri: http://www.youtube.com/watch?v=ZXvu5A9y-vw

Agi: http://www.youtube.com/watch?v=_k3JImelgsI

Ja sitten viiltävää analyysiä. Lyyti oli aika innokas, keräsi taas kivasti kierroksia autossa, ryömi varmaan kymmeniä metrejä ihanalla keinonurmella ( :D ) , vinkui, häsläsi jne. Eka rata oli hyppäri, joka oli profiililtaan tosi simppeli. Lyyti pomppasi renkaan sivusta, mitä en ruvennut korjaamaan, ettei se vaan ois jäätynyt. Muuten mentiin ohjauksen mukaan. Toinen rata oli agirata, jossa oli yks kiemura enemmän. Siinä tuli ensin virhe kepeiltä. En oo ihan varma, loppuiko siltä tsemppi kun keppejä oli niiiiiin kauhean monta vai lopetinko mä kannustamisen. Jatkoin siitäkin. Rengas oli putken jälkeen ja ehdin vielä mukamas varmistamaan sinne. Lyyti tuli putkesta sen näköisenä, että mähän hyppään tästä ja siitä (sivusta) se sitten hyppäs. Puomin jälkeen mun kääntäminen oli myöhässä ja lisäksi Lyyti muisti maalissa olevan pallon ja meinasi tehdä oman loppusuoran :D Mutta kääntyi kuitenkin kaarroksen jälkeen.

Yleisesti rengasvirheet vois laittaa sen piikkiin, että rengas oli ihan erinäköinen kuin meidän treenirengas. Eli pitäis treenata erilaisilla renkailla. Myös keinun Lyyti tuli hitaammin kuin treenikeinun eli siihen sama juttu. Kontaktit ja kepit nyt ei nopeudu yhdessä yössä, joten sillä saralla jatketaan työtä. Yleisesti etenemisestä tuli mieleen, että kummasti lähtis kymmenyksiä pois, jos se ottais vähemmän laukka-askelia - videolta katsottuna se näyttää menevän vähän liian "korkeana". Lisäksi hidastuksesta näin, että se meni taas ristilaukkaa suunnilleen koko ajan. Tähän me ollaan saatu pari treenivinkkiä Sunnyn fyssarilta; niitä kokeillaan, kunhan saan taas vapaakortin (parin viikon päästä).

Talven treeniryhmiin piti just ilmoittautua ja Santerille löytyi just sopiva: kimppatreeniryhmä hallilla joka toinen lauantai. Mummo pääsee taas hommiin <3 Se on muuten voinut nyt ihan kohtuullisesti mutta tänään oireili voimakkaasti oikeaa takajalkaa. Sai heti kipulääkettä, katotaan nyt vielä illalla, miten se liikkuu. Huomenna on sattumalta heti aamusta fyssari, jonka kädet säilyy toivottavasti ehjinä...