Aina mä ehdin unohtaa, millainen Lyyti on normaalisti. Sen on tällä viikolla taas löytänyt virtapiiriminänsä ja meininki on hyvä: Sisällä se roudaa leluja ja leikkii niiden kanssa yksinään. Pihalla se juoksee ympyrää, jos joku sanoo ees sille jotain. Lenkillä se härnää Sunnya leikkimään koko ajan. Treeneissä se kestää epäonnistumiset. Cool! Ja tämä on todella tapahtunut viikon sisällä.

Viime päivityksen jälkeen meillä oli kesäkauden vikat treenit, joista ei mitään ihmeellisempää jäänyt mieleen paitsi nyyttärit! Oli ohjaajillekin palkkaa ;-) Nää tais olla ne treenit, joissa pakkovalssi ei onnistunut, ei sit millään, sylkkäri meni joskin hitaasti. Pihalla ollaan treenattu keppejä ja eilen ne meni uuden lelun voimalla silmämääräisesti katsottuna jo oikeasti nopeasti, ruvettiin olemaan jo samassa vauhdissa kuin viime talvena verkoilla tehdessä. Mentiin yht. 4 toistoa, 2 x kummastakin suunnasta ja kaikki meni virheittä ja yhtä nopeasti. Tänään käytiin ihan kahestaan kentällä treenaamassa. Vettä vähän sateli, joten en viitsinyt kontakteja tehdä, vaikka olin niin ajatellut. Tehtiin sitten kaarretta kahella hypyllä, korkeeta yksittäishyppyä okserilla, hypyn tarjoomista sekä rengasta. Korkein okseri (45-60) oli selvästi vaikea mutta Lyytin yrittäminen ei loppunut. Hypyn tarjoominen meni hienosti. Maunulan rengas on erilainen kuin hallin rengas, joten tuli todistettua, että ongelmat renkaalla johtuu siitä. Nyt Lyyti meni yht. 3 kertaa väärin mutta oikein mentiin ainakin tuplasti sen verran. Eli nyt pitäis vaan päästä treenaamaan erinäköisillä renkailla - tai teipata meidän piharengas jesseteipillä :D

Viime sunnuntaina oltiin Ojangossa kisoissa 2 starttia. Videot:

Agirata: http://www.youtube.com/watch?v=OYNoBmaxcrM

Hyppärihttp://www.youtube.com/watch?v=nu1PK2EzDLQ

Ja selitykset. Agiradan alkupuoli meni vielä sujuvasti ja kiertokin saatiin vielä korjattua mutta lentokeinun jälkeen Lyyti meinas jäätyä. Hyppärin vauhti oli mun mielestä kokonaisuutena hitaampi ja mä en taas uskonut sen kääntymiseen vaan käänsin liian aikaisin (sanon "Lyyti" ja pysähdyn, niin sekin pysähtyy). Videolta katsottuna se näyttää siltä, että ottaa joka esteväliin yhden ylimääräisen laukka-askeleen. Tais olla paha toi, että virhe tuli heti alussa - täytyis ohjata niin, ettei virheitä tulis ;-) Viimeks en tehny verkkaesteitä ollenkaan, tällä kertaa tein kontaktit ennen agirataa ja renkaan ennen hyppäriä. Siinä ennen agirataa Lyyti oli niin nopee, että kun laskin sen pannasta irti, niin se oli jo puolessavälissä puomia, kun mä olin vasta hypyn takana :D Mutta en nyt sit tiedä, oisko se parempi, jos veis suoraan lämmittelystä radalle. 

Nyt meillä onkin kahtena sunnuntaina Vappu Alatalon kursseja: huomenna motivointikurssi ja ens su hyppykurssi, joten luvassa on mahdollisesti vähän järkevämpääkin päivitystä :-)