Tämä viikonloppu vietetään mummilla Viialassa. Ja toki reissuun pitää aina yhdistää yhdet agikisat ;-) Kisat oli Lempäälässä, Best-in -areenalla. Ensin oli agirata, josta video tässä: http://www.youtube.com/watch?v=W5VeUahXccw

Ehdittiin lämmitellä ihan hyvin, mutta kun tultiin halliin, oli jäljellä vain 2 koiraa ennen meitä. Yhtään en siis ehtinyt leikkiä tai ottaa verkkaesteitä. Lyyti kuitenkin ihan hyvin jäi lähtöön, vaikka tila oli ahdas ja porukkaa paljon ympärillä. Alku oli kyllä melkosta sähellystä: valssi myöhässä, keinulla odota-käsky väärään aikaan, keinun jälkeinen valssi aivan tolkuttomasti myöhässä. Sen jälkeen lähtikin sujumaan ja radan keskiosa oli ihan jees. Kepit oli super mutta puomin kontakti oli sitten taas hidas. Tällä esityksellä saatiin 0, sija 5/39 ja etenemä 3,50 m/s.

Toinen rata: http://www.youtube.com/watch?v=9kJm7bouRWE

Sen alku lähti liikkeelle tahmeesti ja kepit oli paljon hitaammat kuin agiradalla. Sen jälkeen vauhti löytyi ja loppurata meni ihan hyvin, kunnes Lyyti veti ohi viimeisestä esteestä! Mahdollisia syitä: lopetin ohjaamisen 2. viimeisen (pituuden) kohdalla, Lyyti alkoi ajatella jo lelulle menemistä ja ehkä vika hyppy ei ollut linjassa (en huomannut). Mutta oikein hyvä, ettei vielä noustu kakkosiin, oon nimittäin ilmoittanut Lyytin ens vkl:kin kahteen starttiin. Näissä starteissa rupesi jo olemaan paljon hyviä puolia, mutta treenattavaa riittää vielä.