Eli samat kuin viime viikolla mutta ilman Santerin tokoa ja fyssarikin oli Lyytin... Santerin toko on siis vain joka toinen viikko.

Keskiviikon rata: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393395_10150413533034169_739479168_8118155_1078486739_n.jpg

Aikaa oli 13 minuuttia, joten tehtiin yhdessä pätkässä. Aloitettiin esteillä 1-9 ja palkka oli Jennalla. Alku meni hyvin mutta kasin jälkeen Lyyti meni taas putkeen. Ja sen jälkeen vielä kerran putkeen. Kolmannella kerralla otti puomin ja ilahtui kovasti, kun palkka oli Jennalla - laukkasi ihan loppuun asti. Sen jälkeen putki-puomi-erottelu toimi. Kepeille tein jalkaohjauksen ja se toimi hyvin. Ekalla kerralla kepit oli mun mielestä vähän hitaammat kuin parhaillaan mutta kun Jennalla oli taas lelu, niin kyllähän sitä sitten... Seuraavaks otettiin esteet 13-17. Tein 14:lle niistosokkarin ja 15:lle saksalaisen. Jenna veti Lyytin A:lta vauhdilla alas. Ekalla kerralla saksalainen käänsi Lyytin niin tiukasti, että se meinasi tulla 16:n väärältä puolelta! Seuraavalla kerralla Lyyti kyttäsi lelua niin paljon, ettei keskittynyt hyppyihin, joten otettiin kerran sillee, että lelu oli mun kädessä - meni ok. Loppu tehtiin kerran ja se meni ihan ok, vaikka meinasinkin 18:lla unohtaa, mitä piti tehdä. Hetken hengenvedon jälkeen mentiin alusta A:lle asti ja nollilla meni, jee :-) On ruvennut pysymään pakka kasassa molemmilla. Kaipa videonkin tuosta kehtaa näyttää... http://www.youtube.com/watch?v=_ESpjHorMD0

Tänään oli Lyytillä fyssari klo 10.15 mutta sitä ennen käytiin vetämässä hyppytreeni klo 9. Tällä kertaa ei ollut kavereita mukana, joten tehtiin power gridia ja steady oncea, kun Aava ja Jymy ei noita tee. En osaa juuri sanoa, miten meni mutta joka kerta Lyyti selvisi. Poweria tehtiin kolme toistoa, joista tokalla joku rima kolahti muttei pudonnut. Steady oncessa oli välit 12-15-12-18 ja rimat 35-50 cm. Ekalla kerralla Lyyti meni lopun 12 välin ilman askelta, muihin otti askeleen. Tokalla kerralla otti kaikkiin askeleen. Kolmannella kerralla menin kutsumaan ja sillon se meni molemmat 12 välit ilman askelta :D Taitaa tosiaan mopo karkailla tassuista. Voimaa siis ainakin on ja myös itsevarmuus on parantunut! 

Ei pitäis ottaa kolmatta kierrosta hyppytekniikkaa. Otin kuitenkin, kun aikaa oli. Huoh. Ihan tavis perussarjaa ja tarkoituksena oli ottaa vain 2 toistoa. Eka toisto oli hyvä. Toka oli löysä, joten piti vielä ottaa. Kolmannella kutsuin ja oisko se ollut sillon kun putosi 4. rima. Joten vieläkin piti ottaa... Neljäs oli jo sitten kelpuutettava, vaikka ei niin jäntevä kuin Lyyti yleensä. Meikäläisen päähän pitäisi takoa: "2 kierrosta riittää!"

Treeneistä mentiin siis suoraan fyssarille ja Lyytin kunto oli ihan kohtuullinen. Kireyksiä siellä täällä mutta aukesi käsittelystä. Rintalihas ei nyt ollut kovin kireä, vaikka viimeksi oli. Oikea jalka oli paljon tiukempi kuin vasen ja Tamara sanoi, että se tuntuu paljon käytetymmältä. Rupesin miettimään, että onhan Lyytissä puolieroa, tasapainotyynyn päällä keventää aina vas. takajalkaa, peruuttaa aina oik. takajalka edellä jne. Nyt saatiin sitten vinkiksi peruuttaa niin, että tasapainotyyny on vain vasemmalla takajalalla sekä pyöritellä Lyytiä enemmän vaikeempaan suuntaan (en osaa selittää, kumpi se on mutta tiedän kun teen sitä ;-)