Keskiviikkona tehtiin tällaista rataa: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383774_10150391688979169_739479168_8018383_576907407_n.jpg Paitsi että keinun ja 12 hypyn välissä oli vielä yksi hyppy. Rimat oli taas 45-60 cm ja kaikki pysyivät kiltisti ylhäällä.

Aloitettiin harjoittelemalla vitoshypyllä saksalaista. Lyyti luki sen joka kerta hyvin (ei meinannutkaan kieltää hyppyä) mutta mulla oli vaikeuksia tehdä se viimeinen puolenvaihto. Kyllä se sitten onnistuikin, kun tarpeeks monta kertaa kokeiltiin. Alun vedin kokonaan sisäpuolta, päällejuoksuin, sit tosiaan vitoselle saksalainen, keinulla jätin Lyytin hetkeksi, jotta ehdin valssaamaan, 13 hypyllä tein poispäinkäännön. Jos koira olisi mennyt vikan hypyn takaa, niin olisi joutunut ostamaan suklaata, mutta me kaikki ohjaajat tsempattiin eikä näin käynyt joten suklaata joutuukin ostamaan Jenna ;-) Kerran saatiin rata menemään muuten puhtaasti mutta jostain syystä Lyyti meni kepeille väärin sisään ja taisi lopustakin jäädä joku väliin. Vedinköhän mä sen liikkeellä kakkosväliin vai missä oli ongelma, en oo ihan varma. Otettiin uusiks putkelta kepit ja taas sama juttu. Kolmannella kerralla onnistui. Aika outoa - kotona on mennyt tosi suurella prosentilla oikein, vaikka on tehty takaaleikkauksia, persjättöä ja vähän kulmiakin jalkaohjauksella. Radan jälkeen tehtiin vielä pari kertaa poispäinkääntöä, jossa joillain kerroilla olin kääntynyt niin aikaisin, että lähin kääntymään jo takasinpäin ennen kuin Lyyti ehti hypätäkään :D ajotusajotus. Kerran Lyyti meni hypyn suoraan ja kääntyi vasemmalle - en tiedä, mitä mä oikein sillon tein, mutta hienolta näytti :D Toisella puoliajalla tehtiin A:n kontaktia, josta myöhemmin lisää.

Tänään aamulla käytiin Marikan ja Aavan kanssa tekemässä hyppytreeniä. Aloitettiin 7 hypyn perussarjalla ensin paikaltaan lähettämällä, sitten takaakiertona. Hyppäsi joka kerta vikat hypyt yhellä loikalla, tais vähän mopo karata käsistä ;-) Positiivista tässä ehkä on se, että pääsi niin hyvin takaakierron jälkeen tasapainoon, että sai noin paljon vauhtia. Kerran jäi takaakierron jälkeen pyörimään 1-2-väliin mutta lähti sitten uudella yrityksellä, kun Marika oli käynyt näyttämässä lelua. Ja toki tehtiin vielä viimeinen kerta niin, että lelu oli tokavikassa välissä, että saatiin Lyytin tassut joka väliin. Tällä kerralla joutui jarruttamaan aika paljon ja joku rima kolahtikin.

Sitten tehtiin korkeuden arviointia, oiskos ollut 50-35-45 tai jotain vastaavaa rimankorkeudet. Ja kyllä, hyppää aivan liian korkealta. Positiivista kun tästäkin pitää hakea, niin ainakin se reagoi korkeuden muutokseen eli ei hypännyt 35 rimaa niin korkealta kuin 50 rimaa. Jonkun kerran meni alkuhypyt vähän löysästi, joten menin kutsumaan loput kerrat. Mietittiin, kuinka paljon jättiloikassa vikalla hypyllä on "leluloikkaa" - josko kokeilis laittaa vielä yhden hypyn sinne perään.  Onnistuin vahingossa poistamaan muistikortilta Helin ansiokkaasti kuvatun ympyrätreenin viime sunnuntailta, joten oli pakko ottaa vielä uudestaan ja nyt saatiin ainakin tarpeeks matskua. Ens viikolla näytän Anna B:lle :-)