Keskiviikon rata:

Aikaa 11 minuuttia, tehtiin taas yhdessä osassa. Rimat oli 45-55 cm tällä kertaa. Aloitettiin esteillä 1-7, palkka Jennalta pituuden jälkeen. Seuraavaksi sama lisättynä kepeillä ja se näytti tältä: http://www.youtube.com/watch?v=jKLUs3HBSRA  Alussa ei siis oikeastaan ongelmaa, Lyyti kääntyy putkesta hyvin ja vastasi hyvin markkeeraamaani 4. hyppyyn. Ja jalkaohjaus kepeille, se vaan toimii. Sitten jatkettiin esteillä 9-17. Kympin vedin A:n puolelta, 11:n jälkeen valssi, 16 päällejuoksuna ja lähetys putkeen. Sekin tais mennä ihan kivasti. Kokeilin myös pakkovalssia 17. putkelle, sekin onnistui. Sitten 18-20 välistävedot ja ne yllättäen onnistui! Väli oli aika reilu mutta ei siinä oikeastaan ollut edes epäröintiä, vaikka en todella pidä sitä meidän vahvana puolena. Tässä välissä otettiin pari juoksu-A:ta ja sitten lopuksi vielä A:ta vaille koko rata. Kaipa senkin kehtaa näyttää, vaikka treenien lopuksi vauhti ei enää päätä huimaakaan: http://www.youtube.com/watch?v=1n4-CMwPGfg Kivasti on kuitenkin alkanut pakka pysyä kasassa. Ainoa varsinainen virhe tais olla koko treenin aikana yksi kielto 18. hypylle, kun sanoin TAAS "Lyyti" ennen hyppyä.

Perjantaina aamulla oli vuorossa taas hyppytreenit Marikan kanssa, mukana tällä kertaa Ronja. Aloitettiin etäisyyden arvioinnilla renkaalla, joka oli silloin toissakerralla niiiiiin vaikeaa. Ja oli nytkin. Tällä kertaa Lyyti ei kiertänyt rengasta vaan hyppi välistä. Sitten mä yritin mukamas jotenkin ohjata sitä keskelle ja onnistuin liikahtamaan aina väärällä hetkellä, jolloin Lyytikin liikahti väärään väliin. Kun oltiin mokattu jo muutaman kerran, sanoi Marika onneksi, että nyt takaperinketjutus peliin. Siis ensin rengas, sitten hyppy ja rengas, sitten 2 hyppyä ja rengas. Ja sehän toimii - ei ainoatakaan virhettä ja lopuksi Lyyti tuli kaikki kolme hyppyä ja renkaan. Vieläkään ei päästy etäisyyden arviointiin tässä hommassa... Toisena juttuna tehtiin kasvavaa sarjaa. Ensin normaalisti, sitten takaakiertona, sitten toiseen suuntaan (lyhenevänä) ja vielä väleillä 6-7-8-7-6. Kasvava sarja on Lyytin bravuuri, se ei joudu edes pinnistämään vaan loikkii rennosti keskeltä keskelle, siitä siis nämä vaikeutukset. Takaakiertona pääsi yleensä 3. välissä hyvään tasapainoon ja näin selvisi pitkistäkin väleistä. Lyhenevänä sai just ja just tassut lätkäistyä vikaan väliin mutta sai kuitenkin :D Kasvava-lyhenevä meni ekalla kerralla vähän pupulaukalla, joten otin vielä kutsumalla. Se ei sitten ollut pupulaukkaa nähnytkään ja siitähän seurasi tietysti kahden viimeisen esteen loikkaaminen kerralla :D Jätettiin kuitenkin tähän, kun toistoja oli tullut jo tosi paljon.

Tänään oli taas Santerin tokoilupäivä :o) Tehtiin vähän seuraamista ahtaassa tilassa, mikä on ennen aiheuttanut pään pyörimistä mutta enää ei. Paikallaankäännökset siinä oli vähän hankalampia mutta nekin meni. Sitten otettiin luoksetulon pysäytykset lyhyeltä matkalta ja nekin toimi, vaikka ei olla tätä tehty ainakaan 7-8 kuukauteen. Merkkiä treenatessa Sunny osoitti taas, mistä puusta on veistetty; parin onnistuneen jälkeen se alkoi soveltaa. Niin tyypillistä. Ruutuun lähetys meni suoralla hyvin, mutta evl-tyyliä ei Sunny ihan vielä oo hoksannut - menee kyllä melkein ruutuun mutta vasta toisella käskyllä kosketusalustalle. Vielä tehtiin metskunoutoa, joka oli hienon vauhdikas mutta loppuasento oli leväperäinen. Eipä tuo niin haittookaan, kun ei kokeisiin olla enää menossa. Kummasti kyllä temput toimii heti kun kisaaminen loppuu...