Keskiviikkona tehtiin tällaista systeemiä a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418413_10150603075214169_739479168_8736083_1008463134_n.jpg

Aikaa oli taas 15 min ja tehtiin kahdessa pätkässä. Halli oli juuri kasteltu ja se oli jäätynyt kovaksi ja vähän liukkaaksikin. Senpä vuoksi treenattiin 30 cm rimoilla. Ihan hyvä, kun oli kiemuraisempi rata. Aloitettiin esteillä 1-8, tarkoituksena tehdä persjättö 6-7-väliin. Nimeni muuttuikin Hannaksi, kun rupesin hannailemaan persjättöön lähtöä ekalla kerralla. Tokalla kerralla luotin koiraan ja lähin vaan menemään - ja meinasin törmätä seiskaesteen siivekkeeseen. Hoh hoijaa. Kolmannella kerralla päästiin kasiin asti. Siinä mä unohdin oikean käden ja kävi näin: www.youtube.com/watch :D Harjoiteltiin sitten erikseen 8-9-väliä sekä puomia.

Toinen kierros aloitettiin kepeiltä. Kun lelu oli Jennalla, Lyyti ei malttanut pujotella loppuun, joten tehtiin lelu mun kädessä. Vauhtia oli vähän paremmin ja kulmat alkaa toimia hienosti! Este nro 15 mentiinkin takaa, ei eestä kuten kuvassa. Esteet 13-15 tuntui ihan mahdottomalta tutustuessa. Ensin kokeiltiin valssia joka väliin ja 15 kierrätin seiskan puolelta. Ei oikeen toiminut. Sitten kokeiltiin valsseja 12 ja 13 jälkeen mutta 14:llä jaakotusta ja 15 kierrätystä keppien puolelta. Se toimi! Lopuksi tehtiin A:n juoksutusta. Odotusaikana tehtiin vähän lisää A:ta, pari kertaa keinua ja rengasta taas niin, että Kati palkkasi - tällä kertaa päästiin kulmiin asti ja kaikki toistot meni oikein. Joskin parilla ekalla kerralla Lyyti ei tajunnut namien olevan Katilla ja kääntyi renkaan jälkeen kattomaan mua.

Tänään oli Santerin tokotreenit. Tulossa oli meidän lisäksi vain Jarmo & Neo, joten sovittiin, että voidaan tehdä agiakin. Ensin kuitenkin Santerin tokoilut. Aloitettiin seuraamisella agilityesteiden vieressä. Hypyn vieressä meni hyvin, keppien vieressä hetken päästä mutta putki oli aika vaikee. Sit tehtiin luoksetuloa, jossa sanoin vahingossa maahanmenokäskynä "maahan". Eipäs mennytkään! Down-käskyllä toimi hyvin ja seisomiset oli aika hyviä. Taas kerran vedettiin jättöliikkeet läpi, tällä kertaa maahanmeno ei toiminut heti (ees sillä downilla ;-)), toistojen myötä kyllä. Lopuksi tehtiin vielä ohjattua, joka ensin ei pelittänyt millään mutta sitten nostin vähän panoksia (lupailin luuta) ja johan läks :D

Sitten käytiin vähän jäähdyttelymässä/lämmittelemässä, Sunny häkkiin syömään luuta ja Lyyti vuoroon. Päivän teemat: takaakierrot, puomi ja puolenvaihdot kepeillä. Takaakierroissa harjoiteltiin kauempaa lähettämistä. Hienosti ajatteli ja kiersi joka kerran, joskin 40 cm rimalla oli pari kertaa vaikeuksia, kerran jopa rima putosi. Pohja oli nyt siis parempi kuin keskiviikkona mutta en silti hypyttänyt paljon. Puomilla tehtiin "nopeutettua pysäytyskontaktia" eli vapautin heti kun tassut osui kontaktiin. Läpijuoksulta se siis näyttää mutta annan kuitenkin vapautuskäskyn. Kerran taisi loikata, siitä ei palkkaa. Muuten pelitti hyvin ja vauhti alkaa kasvaa - hipsuttelua ei enää ole ollenkaan ja loppuosan ravikin on reipasta. Kepeillä tehtiin takaaleikkauksia ja persjättöjä kummallakin puolella ja lisäksi yksi valssi niin, että mä siirryin keppien vasemmalta puolelta oikealle. Kaikki toistot meni oikein eikä Lyyti juuri edes epäröinyt! Nyt vaan vauhti kohilleen ja kulmia vahvistetaan, niin rupee kepit näyttämään hienolta! Lopuksi tehtiin vielä pari keinua ja siinäkin takaaleikkauksia. Niissä Lyyti vähän epäröi mutta ei meinannut hypätä pois tms. Aika onnistuneet treenit voisi sanoa :-)