Keskiviikon systeemi oli tällainen a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424221_10150623160814169_739479168_8781986_817477297_n.jpg Aikaa oli 16-17 min ja tehtiin kahdessa osassa. Eka rima oli 55 cm, muut 40 cm ja hallin pohja alkoi olla ok. Aloitettiin esteillä 1-8, lelu Jennalla. Kutsuin 2-3 välistä, Lyyti lähti hyvin mutta alkoi himmailemaan ennen kolmosta. Loppupätkä meni hyvin, varsinkin 6-8 suora. Jenna sanoi, että Lyyti oli alkanut kytätä lelua ennen tota kolmosta (joko saa mennä) ja sen takia hidastanut. Otettiin sit vielä uudestaan lelu mun kädessä, se kerta meni ok. Seuraavat esteet olin ajatellut pyörittää kaikki sisäkautta takaakierto-valsseilla ja sitten 12:lle tehdä saksalaisen. Se meni ihan ok mutta sitten kokeiltiin vielä koiralle suoraviivaisempaa reittiä eli ulkokautta kierrättämistä pakkovalsseilla. Ekalla kerralla Lyyti tuli kympiltä alas ja mietti hetken, kumpaan suuntaan tässä oltiinkaan menossa :D Toinen kerta oli ihan jees.

Toinen setti aloitettiin esteillä 11-19. Minni oli sitä mieltä, että Lyyti tekee hänen esteitä ja kävi kiroilemassa, kun oltiin lähdössä. Yllättäen mun kiltti pikkukoira ärähti takaisin, josta sitten onneks Minni lähti perääntymään. Ei siis käynyt mitään. Viritykset vaan jäi vähän vähälle. Se kierros näytti tältä: www.youtube.com/watch Sitten tuohon otsikkoon. Olin siis valittanut Jennalle, kuinka Lyytin pujotteluvauhti on kokonaisuutena hidastunut (kuten olen täälläkin maininnut). Ekalle kerralle oli vain ohje vedättää lelulla. Keskittyminen oli vähän niin ja näin, lisäksi kun tultiin tuolta kulmasta, mä sekunnin osaksi jäädyin sisäänmenossa ja Lyyti kerkes kysymään multa, menikö oikein. Tokalle kerralla mun piti siis vaihtaa asennetta ja ottaa käyttöön toisenlaista äänirepertuaaria. Ja voi juma mikä ero. 2. yritys: www.youtube.com/watch ja kolmas: www.youtube.com/watch Videosta kuulee eron ekan kerran "menemenen " ja tokan ja kolmannen kerran "JESS VAAAUUU" ym välillä  :D Siitähän se näytti lähtevän syttymään. Lopuksi tehtiin vielä juoksu-A:ta ja siinä sama, lähdössä piti oikeesti odottaa, että se oli menossa, eikä lähteä, kun se nyt suunnilleen ei tuijotellut ovea. Luulen aina niin tekeväni, mutta totuus on toinen.

Eilen käytiin sitten vielä iltavuorolla treenaamassa ja tällä kertaa oltiin hallilla heti klo 22 lämmiteltyinä. Aloitettiin sylkkärikahdeksikolla rimattomalla esteellä. Se pyöri kivasti ja mun vippaustekniikkakaan ei oo enää paniikinomainen. Sitten tehtiin kerran puomi ja seuraavaksi siirryttiin kepeille. Lähetin tarkoituksella kaukaa ja hetsattuna. Kahdella ekalla kerralla Lyyti syöksyi kepeille, pujotteli sairaan kovaa mutta jätti kesken. Palkkasin näistä sillee hillitystä. Viimeiset kaks kertaa (kerran kummastakin suunnasta) syöksyi kepeille, pujotteli sairaan kovaa eikä harkinnutkaan keskeyttämistä! Keskiviikkoinen ei siis ollut sattumaa ;-) Kun olin yksin hallissa, niin hyvin kehtasi pitää hirveetä meteliä ja bilettää :D Parhaiten tuntui toimivan "jessss mene vaan vaaauuuu!!!!". Lyyti oli ihan liekeissä tästä :D

Jätettiin tähän kahteen onnistuneeseen toistoon ja siirryttiin tekemään tän radan alkua a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319567_10150400598694169_1843152731_n.jpg Pelkästään siis 1. ja 2. hyppyjä ja tota hämyestettä niiden välissä. Halusin siis testailla kutsumista ja ohjaamista kauempaa esteelle nro 2 (olin joku 3-4 metriä kakkosen "yläpuolella"). Ekalla kerralla ohjaus oli sikamaisen myöhässä mutta Lyyti pelasti ilmiömäisesti ja järjesti ittensä kakkosen yli :D Tokalla kerralla tuli niin suoraviivaisesti kuin mahdollista. Kolmannella kerralla tulin vähän lähemmäs kakkosen kauempaa siivekettä ja ohjasin sieltä keilauksella takaakiertona. Hienosti toimi sekin. Neljännellä kerralla yritin ohjata ykkösen jälkeen heti hämyesteelle mutta ohjasinkin kakkosen takaakiertona :D Sitä vaan jaksaa ihmetellä, kuinka noi koirat pystyy lukemaan ohjaajien epämääräisiä huiteluita... Lopuksi otettiin vielä puomia. Vauhtia alkaa olla aika kivasti: ylösmenon ja tasaisen laukkaa reippaasti, alastulon ravaa reippaasti ilman yhtään hipsuttelua. Yhden kerran taisi loikata, siitä ei palkkaa. Toimivammalta tuntui se, että ylösmenon ja tasaisen kannustin kovaäänisesti, sit sanoin kerran kontaktikäskyn "kii" ja vapautuskäsky "jes" tuli vasta kontaktilta. Aika vaikeeta itelle mutta minkäs teet. Yhden kerran jälkeen lelua repiessä tapahtui jotain, Lyyti vinkaisi. En oo ihan varma, mitä tarkalleen, koira on kuitenkin ihan kunnossa. Siitä Lyyti sitten ahdistui tietysti, mutta sain sen leikkimään vielä ihan vähän ja sit tehtiin temppuja namipalkalla, ettei vaan ois jäänyt paha mieli. Toivottavasti ei jäänyt ja varsinkin toivottavasti ei vaikuta leikkimiseen tulevaisuudessa. Kotona oltiin tällä kertaa jo 23.45 eli aika aikaisin!