Viikonloppu vietettiin mummilla ja koska menot pitää aina yhdistää, käytiin la Lempäälässä kisaamassa. Ensin oli agirata, jonka tuomaroi Anne Viitanen. Tehtiin varmaan kaikki mahdolliset virheet. Otettiin hiipivä lähtö (hyppy ja putki) ja puolessa välissä matkaa putken oikeaan päähän Lyyti tekee äkkikäännöksen väärään päähän :D En tosiaan tiedä, mitä siinä kävi. Putkella Lyyti taas aisti, että pieleen meni ja hidasti sen jälkeen. Yksi putki jäi ohjaamatta, rengas meni sivusta, puomi meni hitaasti jne jne. Oikeastaan vain A oli hyvä.

Tokalla radalla (Kari Jalosen hyppäri) se oli jotenkin kauheen epävarma ja sitä kautta myös hidas. Lähtö varsinkin oli ihan pupulaukkaa, sen jälkeen liikkui kyllä mutta ihan vedätettävähän se oli. Siinä vauhdissa ehtii ohjaamaankin tarkasti, joten tulos oli nolla ja noustiin samalla kakkosiin. Aika oli -3,24, sij. 3/23 ja etenemä vain 3,27 m/s. Hävittiin voittajalle peräti 9 sekuntia... :-/  Harmittaa, jopa vähän hävettää kyllä saada serti tuollaisella esityksellä, mutta minkäs teet. En sitten tiedä, häiritsikö sitä valeraskaus, lähtöalueen häiriöt vai huono valmistautuminen (lähdettiin ekoina). Kepit oli molemmilla radoilla aika hitaat ja agiradalla myös puomi. Selvästi A:ta ollaan treenattu jo tarpeeksi mutta puomin ja keppien toistomäärät ei kanna vielä kisoihin asti.

Viime keskiviikon ratapiirrosta ei oo netissä mutta videopätkä on: www.youtube.com/watch Tehtiin rataa vain 14 esteelle asti, niin ei epätoivo iskenyt. Rimat oli 45-60 cm. Oikeestaan kaikki meni ihan mukavasti paitsi että kerran juoksin vaan onnellisena ja Lyyti meni mun selän takaa väärän esteen. Toi on Lyytille tosi harvinaista mutta minkäs teet kun ohjaaja ei ohjaa :D A:ta tehtiin monta kertaa ja olin tyytyväinen siihen, miten sain sen menemään ilman avustajaa ja ilman leluakin. Kepit meni myös kivasti, tehtiin kummaltakin puolelta vähän loivempaa kuin 90 asteen kulmaa ja kaikki toistot oli oikein ja ok nopeatkin.

Tänään tuoreina kakkosluokkalaisina käytiin aamulla treenaamassa. Aloitettiin taas takaakierroilla ja sylkkäreillä rimattomalla hypyllä. Sit otettiin kerran puomi (hyvä) ja siirryttiin päivän suunnitelmaan. Olin laittanut rinnakkain kolme hyppyä ja päätyyn vielä yhden lähtöhypyn vinoon. Rimat oli 50 cm. Ensin otettiin pelkkä lähtöhyppy, kun Lyytillä on ollut ongelmia sellaisten kanssa. Sit otettiin hypyt ensin slalomina, sitten välistävetoina peruuttaen ja lopulta vielä 1. ja 3. hyppy leijeröiden 2. hyppy. Nappiin meni joka kerta! Lyyti selvästi mietti mutta ei oikeastaan epäröinyt :-) Lopuksi otettiin vielä puomia (yksi toisto vähän huonompi, muut super) ja keinua (kaikki nopeita), suoralta lähestyen ja takaaleikaten. Aika kivasti siis meni kaikkinensa ja lopetettiinkin ajoissa :-)