Nyt on muutettu ja mun ja Lyytin uusi majapaikka on Savelassa :-) Sunny asuu näillänäkymin enimmäkseen porukoilla ja on kyllä vähän huolissaan :-( Sydäntäsärkevää on kyllä jättää se aina kotiin mutta minkäs teet - pakko mun oli jossain vaiheessa muuttaa ja on vain tosiasia, että sillä reviirivaistolla ja vahtimisella ei vaan pärjäisi kerrostalossa.

Muuttosählingissä on jäänyt viime viikon treenitkin päivittämättä. Viime keskiviikkona tehtiin tällaista: a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523092_10150714992139169_739479168_9080028_1545151081_n.jpg Meidän rata loppui esteeseen nro 17. Rimat oli muistaakseni 45-65 ja aikaa jotain 12 min. Alussa tulin aika pitkälle kakkosen ja kolmosen väliin ja jäin ihastelemaan, kuinka hienosti Lyyti kauko-ohjautui kakkosen, niin että unohdin törkätä takaakiertoon :D Seuraavalla yrityksellä Lyyti tuli vitosputken jälkeen pituuden uudestaan - minkä oli tehnyt jokikinen meidän ryhmän koirista mutta en silti uskonut, että Lyytikin :D Seuraavalla yrityksellä päästiin jo kepeillekin asti. Ysihyppy kokeiltiin sekä ulko- että sisäkautta  - kumpikaan ei tuntunut kovin hyvältä. Loppurata olikin muistaakseni ihan ok, A ja kepitkin toimi kivasti. Lopuksi otettiin vielä loppuluukutus 21-25. Valssasin 22-23 väliin ja 24 vedin päällejuoksuna. Hyvin toimi!

Sunnuntaina muuton lomassa käytiin tekemässä Marikan ja Ronjan kanssa hyppytekniikkaa. Aloitettiin taipumisella, joka meni hienosti joka toisto :-) Sitten otettiin etäisyyden arviointia renkaalla ja se on kyllä yks murheenkryyni koko treeni. Kokeiltiin sekä niin, että mä olin kutsumassa että niin, että Marika oli kutsumassa. Blaah. Pelkkä rengas meni hyvin mutta sarjana ei sitten millään. Tässä vaiheessa loppui aikakin, joten seuraavaan yritykseen. Väliajalla otettiin myös pari puomia, joista oisko ekan loikannut ja muut meni hienosti.

Viime keskiviikon piirrosta ei oo netissä. Rimat oli 45-60 ja aikaa oli tosi paljon, ei otettu kelloakaan, tehtiin kaikki kahdessa osassa ja silti jäi ylimääräistä, kun maltettiin lopettaa ajoissa! Radan alussa oli pakkovalssi, joka meni ihan ok. Keppien jälkeen tein persjätön, mikä onnistui myös. Putken jälkeen hallin diagonaalilla oli 4 hyppyä eri asennoissa. Lähdin taas onnellisena juoksemaan ja unohdin ohjata, jolloin Lyyti meni yhden hypyn väärinpäin. Seuraavalla kerralla olin tarkempi ja se meni hyvin. Suoran putken jälkeen käännyttiin 90 astetta hypyille ja sen jälkeen oli A-putki-ansa. Eka kerta putkeen meni oikein mutta kun kerran oli menty A:lle, niin Lyyti ei enää ollenkaan halunnut mennä putkea :D Meni A:lle suunnilleen päin mun kyynärpäätä... Saatiin kuitenkin pari kertaa palkattua vielä putkesta. Lopuksi otettiin A:ta toisesta suunnasta eli harjoiteltiin kontaktia, kun putki oli alla. Hyvin meni. Viimeiseksi otettiin pari toistoa keinua, joista eka oli vähän hidas, toinen hyvä.

Pääsiäiskisojen kaksi starttia on takana ja toiset kaksi edessä - ne päivitän huomenna!