Mennääs järjestyksessä... Keskiviikkona oli talvikauden vikat treenit ja kyllä oli haikeeta jättää niin huippu kouluttaja ja niin ihanat treenikaverit! Yhyy! Rata näytti tältä a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389730_10150761757049169_739479168_9240509_1392570557_n.jpg . Aloitettin takaakierto-päällejuoksuilla 1-3 molemmista suunnista. Lelun heitin valmiiksi vikan esteen jälkeen eikä Lyyti yhtään yrittänyt oikaista sille. Ekalla kerralla tein vähän ylimääräistä, muut kerrat meni ihan hyvin. Sit esteet 4-10. Kutosella liikuin vähän väärään suuntaan (peruutin, kun ois pitäny jatkaa kohti seiskaa), meni kyllä oikein mutta vähän tökki. Ysillä tein persjätön vähän viime hetkellä, mutta Lyyti reagoi siihen hyvin ja hyppäsi. Toka yritys parempi. Sitten 10-15, muut valsseilla ja 13:lle jaakotus. 11-12 väli oli jotenkin tosi vaikee viedä, oltiin molemmat vähän ihmeissämme. Jotenkin saatiin se kuitenkin räpellettyä oikein. Sit kepit perään, sisäänmeno oikein mutta pujottelu vähän hidas. Valitin taas, että musta tuntuu, et Lyyti pujottelee nopeesti vaan jos mul on lelu kädessä. Jenna totesi, että mä en kyllä kimittänyt, vaikka mun piti. Vedin vähän aikaa henkeä ja kokeiltiin uudestaan ja saman tien kun mun ääni nousi, koira laski varmaan 10 cm matalammaksi ja johan oli nopsa pujottelu... It's all in my head siis taas kerran. Huoh. Lopuksi otettiin vielä putkeen lähetys seinän puolelta eli umpikulmasta, siinä ei ongelmaa. Tauon jälkeen vedettiin vielä koko rata ja yllättäen nollalla. Ihan kohtuullisen siistikin kai se meni ja kimityspujottelu oli nopee, ei auta kuin myöntää :D

Perjantaina käytettiin vika vapaaharkkamahdollisuus ja mentiin aamutreeneihin hallille. Aloitettiin samaa takaakiertoriviä kuin ke ja laitoin kameran kuvaamaan, josko sieltä näkyisi, meneekö Lyyti toiseen suuntaan huonommin kuin toiseen, kuten oon epäillyt. No, enpä osaa sanoa, vaikka katoin hidastuksillakin. Lisäksi tehtiin perussarjaa takaakiertoina kummastakin suunnasta. Yhden kerran Lyytillä meni askeleet sekaisin ja se otti 1. väliin askeleen, muut meni ihan sutjakkaasti. Toki otettiin myös parit puomit ja keinut, ne ok.

Lauantaina käytiin testaamassa Vuokkoset Areena kahden startin merkeissä. Kiva paikka olikin ja Lyytin mielestä tekonurmella oli ihana ryömiä :D Kiitos vielä Anna T:lle kyydistä ja seurasta! Tuomarina molemmilla radoilla oli Henri Luomala. Hyppäri meni aika sujuvasti, sijoitus oli 5. ja taas eka, joka ei saanut luvaa :D Mutta etenemä oli 3,98 m/s, joka on meidän paras tähän mennessä eikä jääty nopeimmasta kuin 2,5 sekkaa - tällä kertaa ei oltu myöskään hitain nollan tehnyt vaan puolessavälissä ;-)

Agiradalla vauhti oli vähän vaihtelevaa ja varsinkin puomi meni etanavauhtia. Siinä menikin tiukille, mutta just ja just päästiin ihanneajan alle. Etenemä oli vaan 3,3 ja voittajalle jäätiin kai jotain 5 s. Tällä radalla tuli kuitenkin vain muutama tulos ja meidän esityksellä sijoituttiin kolmanneks ja sehän tarkoitti ekaa luvaa :-)
www.youtube.com/watch