Keskiviikkona oli tällainen hyppäri a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545925_10150742870604169_739479168_9178127_1033840656_n.jpg Rimat pidettiin 45:ssä, kun halli oli just kasteltu ja näin ollen vähän kovempi kuin yleensä. Mutta eipä pölissyt, ihanaa! Aloitettiin pätkällä 1-8, olin harvinaisen paikallani ja Lyyti veti rundia. Jenna sanoi, että Lyyti ois ollu nopeempi kuin yleensä, mä en osaa sanoa. Kepeille vientiä 8-10 treenattiin kahdella tavalla: 8-valssi-9-valssi-kepit ja 8-valssi-vekki-9-takaaleikkaus kepeille. Kummatkin toimivat hienosti mutta keppisuoritus itsessään oli ihan sörsselssön! Ekalla kerralla törkkäsin lelun Lyytin nenän eteen kesken keppien ja se tuli tietysti pois. Tämä toistui monta kertaa eri kohdissa! Sitten kun lopulta laitoin lelun taskuun, Lyyti oli hidas (toki monesta epäonnistumisesta hidastunut)! Huoh. Loppuradalla 12-13 välistäveto, 13:lla jaakotus ja siitä sit loppuun. Jostain syystä Lyyti tuli 13-14 välin hitaasti, liekö seinää päin meno ahdistanut vai mikä. Toinen pätkä aloitettiin koko radalla ja päästiinkin puhtaasti esteelle 12, jolla menin aivan liian pitkälle ja Lyyti hyppäs 13:n väärinpäin. Otettiin loppu vielä lelu kädessä erikseen ja nyt 13-14 välikin meni hyvin. Loppuun taidettiin ottaa vielä pari juoksu-A:ta, jotka tuntuu tosi varmoilta :-)

Eilen oli Santerin tokoryhmän viimeinen kerta, paikalla oli meidän lisäksi 2 koirakkoa. Santeri juhlisti vikaa kertaa näyttämällä, ettei sillä mitään dementiaa ole :D Teki niin hienot ruudut eri matkoilta, targetilla ja ilman, pysähtyen ja mennen maahan vasta käskystä jne, että nuoremmat sai kattoa mallia! Myös jättöliikkeet meni kaikki kerrasta oikein ja seuraaminen tapahtui koko ajan oikealla paikalla! Luoksetulon pysähdykset kyllä vähän venyivät. Tunnarin piilotin tällä kertaa putken päälle ja se aiheutti päänvaivaa. Sunny käveli keppien ja hyppysiivekkeiden välissä nuuskien ja meni putken läpikin 2 kertaa ennen kuin tajusi, että haju tulee ylhäältä :D Treenien jälkeen Sunny tuntui kyllä aika väsyneeltä ja nukkui pitkään ja sikeesti.

Tänään käytiin Lyytin kanssa kahestaan treenailemassa. Aloitettiin puomilla ja otettiin sitä myös aina välipaloiks. Joka toisto oli hieno. Sit tehtiin takaakiertoja palkka maassa. Ekalla lelu oli esteen toisella puolella (mistä hypätään), sitten mun puolella (mihin hypätään). Testailin vähän eri paikkoja sille, ja paras tuntui olevan lähellä vastakkaista siivekettä, jolloin Lyyti hyppäsi paremmin kaarteesta. Tää saattais olla sille aika hyvä treeni! Rima oli tässä 45-50 cm, vois varmaan olla aluksi matalampikin, toivottavasti tulevaisuudessa korkeampi. Hyppytekniikasta tehtiin pitkät sarjat eli power grid ja steady one stride. Power (lähettämällä) kai ihan ok, ei ainakaan kolistellut. Steady (kutsumalla) ei ollut kovin steady, vaan Lyyti meni 12-välit ilman askelta ja otti askeleen vain 15- ja 18-väleihin. Tässäkään ei kolissut, muuta en osaa sanoa, kun edestäpäin kattelin. Rimankorkeudet oli 35-50 cm ja vaihtelin niitä ekan ja tokan toiston välissä.