Itsenäisyyspäivää vietettiin aivan kuten blogin kuvauksessa lukee: kotisohvalla ja agilityradalla. Päivällä katseltiin ranskalaisia leffoja sekä pikkuisen Tuntematonta sotilasta ja illalla käytiin sitten agikisoissa Purinalla.

Rata alkoi kolmella vinossa kulmassa toisiinsa nähden olevalla hypyllä, joiden jälkeen oli "umpikulmassa" kepit. Sunny pujotteli paljon hitaammin kuin esimerkiksi Kotkassa ja lopussa ajattelin, että se nopeuttaisi, jos vetäisin kädellä. No, käden mukaanotto pysäytti Sunnyn kokonaan :D Oikeastaan tuo on pahin virhe, jonka voin kepeillä tehdä. Sunny on jo monta kertaa ennen tätä hidastanut vauhtia hirveästi, jos yritän näyttää kädellä. Ilmeisesti se haluaa sanoa, että osaa itte!

Keppien jälkeen lähdettiin sitten kunnolla painamaan ja keskirata meni täysin mallikkaasti. Lopussa hypättiin muuri poispäin ohjaajasta eli katsomoon päin ja sen jälkeen käännyttiin tiukasti takaisinpäin ja loppusuoralle. Jostain ihme syystä en älynnyt valssata muurin jälkeen enkä oikeastaan muutenkaan kertonut Sunnylle seuraavaa suuntaa. Se teki muurille jättiloikan ja lähti sen jälkeen hakemaan kauempana olevaa hyppyä. Sain viime hetkellä pelastettua sen juoksulinjan, että osuttiin vielä seuraavalle esteelle. Sunnylla oli ihan hepuli-ilme! :D

Näiden sekoilujen jälkeen tulokseksi tuli 1,75 yliaikaa ja 13. sija; SM-nolla jäi siis saamatta. Omat kämmäilyt aina ärsyttää, mutta silti radasta jäi hyvä mieli, kun koiralla oli niin kivaa ja se liikkui hyvin. :)

Tämän vuoden kisailut olivat sitten tässä. Ei huono vuosi: 34 starttia, joista 12 nollaa :)