Ei kuitenkaan jälkimetsällä vaan lämpimässä treenihallissa. Santerilla oli maanantaina kisamaiset treenit. Vedettiin koko setti, kun ei olla sitä tehty ainakaan pariin kuukauteen, mutta kahdessa osassa. Sunny toimi hienosti ja teki tosi hienosti kaikki liikkeet mutta piippasi aika paljon. Ensimmäinen osa suoraan autosta. Sunny pääsi hyvin työfiilikseen kiinni, joten aloitettiin saman tien. Ensin juoksuntarkistus, jonka teki Jarmo, meni oikein hienosti. Namia oli kädessä mutta käsi oli kauempana Sunnysta. Seuraavaksi seuraamista, jossa paikallakäännökset namin kanssa, muuten ilman. Seuraaminen oli hienoa (kerran kääntyi katsomaan taakse, kun hallin ovi aukesi), mutta ääntä oli jonkin verran. Liikkeestä istuminen oli piippausta lukuun ottamatta täydellinen. Tunnarissa liikkeenohjaaja kävi viemässä oman mun taakse putkenpainojen alle piiloon ja paljon vääriä mun eteen. Lähetin Sunnyn etsimään omaa, joutui tekemään kauan töitä ennen kuin löysi. Hyvä! Sitten sama kapula vietiin väärien joukkoon. Sunny teki kaikkensa hillitäkseen itsensä eikä maistellut vääriä :D Oman nosti kerran, sitten haisteli vielä vääriä, ja vasta sen jälkeen toi.

Toinen setti aloitettiin luoksetulolla, jossa meinaa taas seisomisessa mennä maahan. Positiivista oli, että se pysähtyi. Toisena oli kaukot, jossa likkui n. 5 cm, muistaakseni m-s-m-vaihdoissa. Istumiset oli nyt tosi hienoja. Seuraavana hyppynouto, heitin kapulan vähän vinoon ja olin tekemässä jo avustavaa käsimerkkiä, mutta Sunny korjasi itse linjan hienosti esteen yli. Samoin metallissa, lähti kohti ruutua mutta muisti, että kyseessä oli nouto ja menikin kapulalle :D Sehän ajattelee! Molemmissa noudoissa vauhti oli hieno. Viimeisenä oli ruutu, lähetys melkein samasta paikasta kuin metallille. Sunny ei yhtään lähtenyt etsimään kapuloita vaan juoksi kovaa suoraan keskelle ruutua ja pysähtyi hyvin. Maahanmeno vaan oli vähän hidas. Ei otettu loppuosaa vaan vein ruokapalkan ruutuun. Lopuksi hinkattiin vähän luoksetuloa ja sainkin sen seisomaan useamman kerran.

Tänään oli Lyytikäisen agitreenit. Radassa oli 10 estettä ja mentiin ne kahdessa pätkässä. Rimat oli 35-55, yksi korkea putosi, kun Lyyti katsoi Jennaa ja hyppäsi huonosti. Aluksi laitettiin lelu vitosesteen jälkeen. 2-3-väli oli 180 asteen käännös ja siinä oli vähän ropleemaa. Ensin en jättänyt Lyytiä vinoon lähtöön ja monta kertaa sijoituin väärin kolmoseen nähden. Kerran taidettiin päästä kaikki 5 estettä ;-) 6-putken jälkeen oli hyppy, jolta käännyttiin takas putkeen. Taas sijoituin väärin ja jätin koiralle turhaa tilaa, missä sekä kuluu aikaa että tulee turhaa vekkiä seuraavalle esteelle. Putkelta kääntyi hyvin loppuun. Pari kertaa tehtiin niin, että Jennalla oli palkka, se toimi muuten hyvin paitsi silloin, kun Lyytin piti ohittaa Jenna (hyppäsi huonosti). Täytyy varmaan antaa lelu avustajalle salaa...

Yksittäisinä tehtiin keppejä ja rengasta. Keppejä oli taas 6 ohjureilla. Mun mielestä Lyyti nyt ekaa kertaa oli selvillä oikeasta sisääntuloaukosta ja katsoi sen tosi tarkkaan. Viimeksi vähän arpoi. Otettiin pituudelta vauhtia enkä vienyt yhtään - meni joka kerta oikein. Samoin putkesta tullessa umpikulmasta. Vauhtia ois tänään kepeillä voinut olla enemmän mutta kai se tulee kokemuksen myötä. Rengasta tehtiin tosi monta toistoa, kun olin antanut avustajalle (kiitos Pasi!) monta namia :D Ensin vain lähetin, sitten liikuin ite mukana. Meni joka kerta oikein ja tuntui katsovan välinkin. Koskahan sen voisi nostaa maksirenkaaksi...?