Nyt tulee osittain sama teksti kuin lapikkaaseen mutta yksityiskohtaisemmin.

Lyyti kotiutui eilen. Kuuden tunnin matkan nukkui Veikko-veikan vieressä mutta ykäsi aamuruoat Varkauden kohdalla. Puolessamatkassa pysähdyttiin tankkaamaan ja Lyyti käveli huoltsikan pihalla hihnassa tosi asiallisesti ja kävi pissallakin. Takaisin autolle ei sitten olisi haluttanutkaan mennä :denti: Loppumatka menikin vähän ikävämmin, olin pyytänyt äitiä hakemaan meidän Jakomäestä mutta se päätyi jotenkin Itäkeskukseen (hoh hoijaa), joten tuli ylimääräistä kiemurtelua. Lyyti ykäsi kaupunkiajossa kerran tai pari ja sitten vielä meidän autossa pari kertaa, viimeinen parkkipaikalla. Kivikossa pysähdyttiin tutustuttamaan koiria, tässä vaiheessa Sunny ei katsellut pentuun päinkään muttei murissut.

Kauhuskenaariot Sunnyn käytöksestä osoittautuivat onneksi vääriksi. Sunny ei kyllä pennusta tykkää, mutta eipähän niittaa sitä, murisee vaan (ja kyllä ihan asiasta). Onneksi Lyyti tottelee murinaa tosi hyvin eikä käy hyppimään Sunnyn poskivilloihin vaan alistuu. Vieraitakin on käynyt pitkin päivää mutta yhtään pahaa rähähdystä ei ole tullut.

Muuten penska on reipas ja aika rohkea, oma piha koluttiin läpikotaisin nopeasti ja tänään käytiin valloittamassa lähimetsää. Kivasti tuli perässä vapaana ollessaan. Tykkää hurjasti leikkiä kaikenlaisilla leluilla, narupallo on kaiken huippu. Yökin meni nukkuessa, tosin mun mielestä oltaisiin voitu nukkua vähän pidempään :denti: Muuten pentu on ollut yllättävän "helppo", uskoo ihmistenkin murahduksia, on tehnyt kaikki tarpeet ulos (!) ja leikkii itsekseenkin. Tosi hauska, miten se voi vuorokaudessa on imitoinut joitain Sunnyn juttuja (onneksi ei haukkumista). Aamiaisella esim. Sunny istui äidin vieressä ja Lyyti iskän. Ilme oli: "Näin tässä kai kuuluu tehdä." Porukat ovat myös aivan myytyjä pennulle, isä kysyi ekaa kertaa nähdessään: "Saanko mä ottaa sen syliin?" :denti:

Tänään on harjoiteltu vähän luokse tulemista ja sitä, ettei piippaamalla saa mitään. Äsken jätin sen pariksi hetkeksi yksinkin nameja etsimään. Nyt se nukkuu tossa tuolin vieressä <3