Sunnuntaina käytiin Jakorasian hiekkamontuilla uittamassa Sunnya ja tänään mennään kanssa kun oli niin kivaa. Sunny ui tosi hienosti ja pitkään, sain jopa kepit takaisin ;) Ja aina vedestä tultuaan sai ihan järkyttävän hepulin ja veteli Lyytin kanssa hiekkarantaa ympäri. Ihana katsella, kun toisilla on niin hauskaa! Lopulta koirat oli niin hiekkaisia, että piti viedä ne takaisin rantaan pesulle. Kun sieltä noustiin, niin Sunny sai taas hepulin ja taas mentiin x)

Eilen käytiin katselemassa Hau openia. Kivaa nähdä agilitya ja tuttuja tietty myös pitkästä aikaa. Lyyti tapasi Helin Jymy-russelinpennun ekaa kertaa ja yllättäen leikki sen kanssa tosi nätisti sen aikaa, kun saivat leikkiä. Ensin seisoi kyllä sen päällä mutta sitten kävi viereen makaamaan, että olisi samalla tasolla kaverin kanssa. Muuten ei Lyytin kanssa tehty juuri mitään (paitsi kontaktista tietty palkkailin), penska sai katsella agilitya ja olla rapsuteltavana. Juustoa oli namia tällä kertaa, se kelpasi kyllä mutta ei Lyyti siitäkään perse edellä puuhun kiipeäis. Kotipihalla maistuu mikä tahansa ja leikit on kovat mutta vieraassa paikassa se on aina rauhallinen. Helppo mukana pidettävä toki. Autoilu meni sekä su että ma loistavasti, Lyyti ei juurikaan edes kuolannut ja maanantaina hyppi itse autoonkin.

Napattiin Mirka ja Hiili mukaan ja käytiin läheisellä nurtsilla ottamassa vähän tokoa. Lyyti sai odotella tolppaan sidottuna. Tehtiin ruutua, 3 lätkällä ja yksi tyhjä, kaikki oikein hyviä. Kovempaakin olisi tietty voinut juosta mutta ilmakin oli aika lämmin. Sitten seurailtiin, askelsiirtymät vasemmalle on tämän viikon kadotus! Johan viime viikolla olikin kaukot kateissa, sitä edellisellä tunnari ja sitä edellisellä ruutu :p Lisäksi tehtiin muutama luoksetulo, joka on kyllä vähän ruosteessa. Pitäisi nyt treenata taas lenkillä, kun koira on kunnossa. Tänään tehtiin taas pihalla tunnaria, hihnassa. En nyt oikein tiedä, mikä siinä on meininki. Sunny saattaa etsiä täydellisesti, maistella vääriä tai sitten jopa seistä kapuloiden päällä. Ahdistaako Sunnya koko liike vai hihna vai mikä? Pitäiskö mun treenata sittenkin vähän korkeammassa vireessä, vähän motivoituneempana? Pitää kokeilla jossain muussa paikassakin kuin pihalla, josko tyytyväisempi yleisilme vaikuttaisi myös tähän liikkeeseen. Ensi viikolla ois ohjatuissa seuraamista mutta taidan ottaa taas tunnaria...