Juoksut kunnialla ohi ja niiden jälkeen on treenattu 2 kertaa. Tai no agilityjen lisäksi käytiin Santerin kanssa tokoilemassa ja Lyyti sai vähän leikkiä samalla. Viime viikolla käytiin ekan kerran ja voi hyvää päivää kun oli hidas koira :D Ratsastusopen sanoin laukkasi taaksepäin! Teki kyllä pyydetyt jutut, ei ahistellut eikä ravannut mutta laukka-askeleet ei vieneet yhtään eteenpäin :D Treenikaveritkin oli ihan järkyttyneitä, että mitä sille on tapahtunut. Edes Outi lelun kanssa ei innostanut normaaliin vauhtiin, vaikka parempaan kylläkin. No sehän nyt on selvää, että kun on valeraskaus ja kesä yhtaikaa, niin vauhti ei voi päätä huimata. Tämä on tiedossa ja se pitää vaan hyväksyä - minkäs nainen hormoneilleen voi. Ei viime viikon treeni kuitenkaan pelkkää tervanjuontia ollut. Puomin kontakti meni hienosti ja Lyyti hokasi uuden keppiohjauksen toisesta toistosta (koira tuli avokulmasta, kun mä olin keppien toisella puolella merkkaamassa 1. väliä). Se myös luki hyvin takaaleikkaukset suoralla putkella ja osasi kääntyä oikeaan suuntaan.

Maanantaina oltiin porukoilla ja tehtiin siellä keppejä. Kivasti Lyytin silmät taas syttyi kun otin lelun esiin. Jos jostain oon ylpeä, niin toista leikkimisestä! Vaikka kuinka väsyttäis tai masentais, niin leikkiä Lyyti jaksaa. Ensin kaukaa lähetys, hyvin lähti mutta vähän kysyi ennen keppejä. Sitten avokulmia rhododendronin kierrosta. Ekalla oikein sisään ja biletin niin paljon, että oikaisi yhden välin :D Seuraavalla kerralla meni kakkosväliin mutta vika meni taas oikein. Toistoja vaan tohon.

Tänään oli taas ohjatut treenit, kouluttajana tällä kertaa Penni. Mentiin 35 rimoilla. Ja oikeestaan oli aika kivat treenit :-) En yhtään ruvennut ahnehtimaan, en yrittänytkään tehdä rataa vaan vain muutamia pätkiä siitä. Alussa oli hyppy ja muuri, jonka jälkeen piti kääntyä takaisinpäin putkelle, joka alkoi hypyn ja muurin puolivälistä. Harjoittelin tässä Lyytin lähettämistä muurille ja pakkovalssia putkelle. Lyyti lähti joka kerta muurille esimerkillisesti ja teki tiukan käännöksen. Hyvä Lyyti! Ekalla kerralla mä en TAASKAAN malttanut olla paikallani pakkovalssissa ja Lyyti tuli kutsusta suoraan mun luo = hyppäsi putken yli! Hyvä Lyyti, tyhmä minä! Seuraava kerta taisi mennä oikein eikä jääty hinkkaamaan. Sitten pari toistoa A:ta, ihan ok, kerran en ollut ihan varma kontaktisuorituksesta. A:sta Lyyti innostui tosi kivasti ja treenattiin sen jälkeisellä hypyllä saksalaista ja pakkovalssia. Ekalla kerralla mä liikuin liian kauan suoraan A:n jälkeen ja Lyyti lenkitti saman verran. Toka kerta ok. Vähän sama kävi pakkovalssin kanssa ekalla kerralla, tokalla Lyyti kääntyi niin tiukasti että rima tippui! Tässä pidettiin tauko, jonka jälkeen otettiin suorempaa pätkää hallin päästä päähän. Ekalle osui myös persjättö (päällejuoksun tyylisessä tilanteessa), jonka Lyyti luki hienosti. Toka oli vain suora ja palkka oli molemmilla kerroilla Pennillä. Vähän laukka suuntautui jo eteenpäinkin, mutta mä pysyin vielä mukana. Jotain tän tyylistä täytyy nyt tehdä seuraavat viikot. Saadaan tehtyä pakkovalssia (mulle vaikea) ja jotain muuta pientä ilman että koko kesä menee hukkaan mutta koiralta ei vaadita sellaista, mihin se ei tässä mielentilassa kykene.