Ja vähän Sunnykin. Lauantaina oli molemmilla tokotreenit, Lyytiä koulutti Janina ja Sunnya Anna Liukko. Itsellä oli ajatukset jo sunnuntain heppakisoissa, joten hieman huomio harhaili. Lyyti aloitti paikkamakuulla, jossa ekaa kertaa pidettiin pää maassa häiriössä. Olin ihan edessä kyykyssä ja palkkasin koko ajan mutta tosi hienosti meni. Sitten jättöliikkeitä, joissa hyviä ja huonoja pätkiä. Pysyy seisomassa tosi hyvin ja tuntuu että käskykin menee perille. Maahanmenot on lelulla tosi nopeita ja menee jo vasemmalla puolellakin, joskaan ei olla tehty vielä seuraamisesta. Mutta Lyyti oli myös lauantaina rauhallisempi ja helposti meni vähän nukuksiin. Välillä sain innostumaan repimisleikistä ja maahanmenoista mutta sitten taas nuupahti. Lopuksi tehtiin vielä luoksetulo, jossa Janina piti kiinni. Ja Lyytihän ei sitten meinannut liikkua mihinkään :D Istui tönötti vaan ja tuli vasta jollain kolmannella käskyllä, joskin sitten nopeasti.

Sunnyn treeneissä tehtiin ohjattua noutoa, pelkkiä suuntia merkiltä namikupille. Merkille vein kädestä pitäen. Lähetykset meni joka kerta tosi skarpisti. Viimeisellä kerralla kouluttaja vei namin. Kun Anna lähti kävelemään kohti toista kuppia, kääntyi Sunny heti katsomaan mua. Hyvä!

Lyytin agitreenissä (katotaan jos jaksaisin laittaa kuvan) tehtiin pitkää ohjausharjoitusta n. 3-4 esteen pätkissä ja sitten yksittäisinä puomia, uusina pituutta ja rengasta. Aloitettiin hyppy-pituus-suoralla, pituudessa oli kaksi palaa. Se meni hyvin ja Lyyti näytti niin innokkaalta, että parin toiston jälkeen otin sen kiinni ja säästin intoa pitkään treeniin ;-) Siinäkin oli alussa paljon enemmän vauhtia kuin viimeksi, niin että pääsin ihan ohjaamaan. Kun vauhti alkoi hidastua, otettiin vielä suora putki + hyppy ja siitä kunnon revityspalkat. Eli ihan jees!

Puomi meni ihan huipusti, Lyyti oli joka kerta vapaana ja ravasi / laukkasi reippaasti ja pysähtyi kontaktille. Aikamoinen kehitys kahdessa kerrassa. Tällä kertaa muistin myös innokkaan käskytyksen (vrt. keinu). Sitten otin esille harjoitusrenkaan (enemmän kuin irtorengas mutta ei virhemahdollisuuksia). Kerran näytin Lyytille, mistä pitää mennä, ja sen jälkeen se tarjosi sitä itse molemmilta puolilta ja vauhdista. Tollaiset asiat se kyllä omaksuu parista toistosta.

Tänään tuli vielä mailissa hyvä uutinen eli mahduttiin Lyytin kanssa hyppyseminaariin, joka pidetään toukokuun lopussa Lempäälässä :) Sunny pitäisi ilmoittaa johonkin tokoon toukokuulle mutta en oikein osaa päättää, mihin.