Jaa-a, 21 vuotta on tullut tallusteltua tässä maailmassa :) Eipä mitään kummempia juhlallisuuksia, paitsi että en mennyt töihin koulun jälkeen ja huomenna on duunissa kakkukaffet. Just sopiva synttäri mun makuun.

Sunny on ollut tosi pirteä viime aikoina ja pääsiäisenä lenkkeiltiinkin ihan kunnolla. Maanantaina oltiin vajaa parituntia ystäväni Wibken kanssa lenkillä Haltialassa. Tehtiin myös kaksi hanskanpiilotusta, eka oli helppo paikka, toka vaikea. Sunny ehtikin jo päästää muutaman turhautumishaukun ennen kuin muisti, että tässä hommassa piti käyttää nenää eikä silmiä  =O)

Se ilo loppui lyhyeen - tiistaina päivälenkillä äidin kanssa se ontui noin vartin lenkin alusta. Varoitettiin jo isää, ettei juoksuta tai mitään iltalenkillä, vain rauhallista kävelyä. No, illalla ei ollutkaan mitään ongelmaa, päinvastoin Sunny oli ollut tosi reipas. Samoin eilen oli ollut vauhtia ihan kunnolla. Siispä ontuminen oli joko ylirasitusta viikonlopulta tai sitten draamaa (ihan mahdollista Sunnylle). Onneksi ensi viikolla on fysioterapia. Pikkuista kotitokoilua on tehty, Sunny on mennyt yhden kerran nopeammin maahan (jes...), lisäksi eilen tehtiin yksi metallinouto ja pari paikallaankäännöstä.

Eilisissä treeneissä oli rata, joka oli koostettu viimeisen reilun kuukauden harjoituksista ja joka videoitiin. Tosin aina kun mainitsen ottaneeni kameran mukaan, kuuluu epätoivoisia voihkaisuja :D Kuva radasta alla ja luultavasti mittasuhteet ovat taas pielessä. En jaksa nyt kommentoida tarkemmin, koska videoita katsellessa tulee varmasti höpistyä aiheesta ihan tarpeeksi.

1413307.jpg