Uskomatonta mutta totta. Lyyti aloitti juoksun eilen eli päivän verran paimennusreissulta paluun jälkeen ja 4,5 kk edellisestä juoksusta. Toivottavasti toi juoksuväli pitenee tosta. Ainakin puolella kylän nartuista on nyt juoksu, joten ehkä Lyyti on vaan saanut vaikutteita. Lyytin agit jäi siis väliin muutamaksi viikoksi.

Sunnylla sen sijaan oli pitkästä aikaa kisanomaiset treenit. Tehtiin kaikki liikkeet, järjestyksessä paitsi kaket ennen noutoja ja paikallaolot myöhemmin. Seuraamisesta tein luun kanssa. Päästiin kuitenkin aika pitkiäkin hiljaisia pätkiä - jopa juoksua yli kymmenen metriä sisältäen vasemmalle käännöksen (tein loivasti) ja pysähdyksen! Liikkeellelähtöjä en edelleen tehnyt. Ääneen hengittämiseen en puuttunut mutta piipistä sanoin taas äpäp ja jätin odottamaan. Muissa liikkeissä vaadin hiljaisuutta ennen lähetystä. Liikkeestä istuminen oli hyvä, Emmin mielestä aika nopeakin. Sunny edisti kyllä seuraamisessa ihan mahdottomasti - liike hajoo ihan kohta, kun treenaan vaan hiljaisuutta :D

Luoksetulo oli mun mielestä ihan ok, kaikki pätkät tuli laukalla ja pysähtyikin. Loppuasennot oli tänään kaikissa liikkeissä vinot... Ruudussa ei ollut reunanaruja, häiriönä oli vielä kehänauhat ruudun takana. Sunny löysi ruudun kuitenkin ihan hyvin mutta annoin yhden lisäkäskyn, että sain sen keskelle. Loppuosa hyvä. Kaket olikin ihan höpöhöpöosastoa. Tarvitsi kolmeen (!) vaihtoon kaksi käskyä! Yhdessä keskittyi johonkin ihan muuhun, yhteen ei reagoinut ja maahanmenossa ei tajunnut down-käskyä. Täytyy myöntää, että kakejen treenaus on ollut aika vähäistä viime aikoina ;)

Sitten noudot. Nostatin ruoka-sanalla oikein kunnolla ja Santeri tekikin sekä hyppy- että metallinoudon laukalla mennen tullen! Bileet! Tästä annoin ruoan ja sitten tehtiin vielä tunnari. Sanoin että kaikki namit on loppu ja nyt pitää olla rauhassa. Meni vähän pelottavan näköisesti kapuloille mutta rauhoittui sitten haistelemaan. Yhden kohdalla avasi suuta mutta ei maistanut ja sen jälkeenkin haisteli rauhassa kunnes löysi oman, jes.

Myöhemmin tehtiin vielä molemmat paikallaolot. Nostin intoa pikkuisen mutta Sunny kyllä rauhoittaa itsensä paikallaoloon. Istumisessa (2min) en mennyt piiloon kuin hetkittäin ja pääsin kaksi kertaa komentamaan pienestä piipahduksesta. Muuten tosi hyvä. Makuussa (4,5 min) olin välillä sisällä, välillä ulkona ja kävin muutaman kerran palkkaamassa. Oli tosi hienosti hiljaa. Kakeja (ja vinoja perusasentoja) lukuun ottamatta oikeestaan kaikki onnistui siis niin hyvin kuin osataan :-)