Maanantaina oli Santerilla toinen kerta Korrien kurssia, jossa aiheena oli noudot. Ensin harjoiteltiin pitoa ja palauttamista häiriössä ringissä. Sunny ei mälvää mutta sivulla ollessaan heiluttelee päätään. En oo kyllä koskaan kiinnittänyt tohon huomiota :p Palautuksessa istuu vinoon, jos mun kroppa on yhtään kääntyneenä. Pitäisi vaan muistaa seistä suorana.

Yksittäisinä tehtiin ensin jokin vauhdikas nouto, joista valitsin ohjatun, koska noi muut menee ihan jees. Vein yhden kapulan ja Sunny toimi oikein pätevästi. Merkille tosin ohjasin. Riitta oli sitä mieltä, että sen kanssa voi tehä suoraan kapuloilla, kun nouto on kunnossa, se osaa hyvin ohjauksen ja se on niin vanha. Turha jankuttaa niitä suuntia, kun toi liike on oikeestaan vain mielenvirkitystä. Toisena liikkeenä oli tunnari, johon Sunnylla oli tosi rauhallinen mielentila. Ei piilotettu omaa mutta vääriä kapuloita oli paljon hajallaan ja lähetysmatka oli lyhyt. Hyvin toimi. Jatketaan siis samaan malliin ja nyt pitäisi muistaa tehdä sellaisia treenejä, joissa se korkeassa vireessä joutuu tekemään tosi vaikeeta tunnaria.

Lyytillä oli tänään agitreenit, joissa kouluttajana oli taas Jenna. Tehtiin 10 esteen pätkää, jossa oli koiralle aika haastavia kulmia ja hyppypaikkoja. Rimat oli 40-55. Ei ollut oikein paikkoja, joihin olisin voinut lelun jättää, joten juoksin ekat kierrokset lelu kädessä. Alku tehtiin kolmella tavalla, joista kaikki onnistuivat, Lyyti toimi upeasti. Nelosella oli vähän ongelmaa, kun Lyyti kattoi mun lelua. Ilman lelua vietynä teki niin tiukan käännöksen, että rima putosi (ainakin Jennan optimismilla ;-)). Loppurata meni joka kerta tosi hienosti ja myös kokonaan saatiin mentyä pari kertaa ilman lelua kädessä. Tällä kertaa ei häirinnyt sekään, että seuraavan ryhmän ohjaajia ja koiria alkoi jo kerääntyä hallin päätyyn. Yhdessä kohdassa jäin kyllä turhaan odottamaan koiraa; kun lähdin menemään, niin oikein kuulin, kun Lyytin vauhti kiihtyi :-) Viimeisillä 2 minuutilla tehtiin vielä puomia, jolla kerran saatiin Lyyti tulemaan laukalla loppuun asti eli ehkä tää tästä. On se niin ihana <3