Lauantaina Lyyti sitten kotiutuu. Kuvista päätellen tyypit oli kasvaneet ihan älyttömästi kahdessa viikossa O_o Kotia ei ole vielä tehty pentuturvalliseksi mutta kaikenlaisia suunnitelmia on tehty tallipäivistä ym. Olen yrittänyt hokea sekä itselle että äidille että eiköhän kaikki lutviudu sitten kun pentu on talossa.

Menin sitten ilmoittamaan Santerin BH-kokeeseen muutaman viikon päästä. Luulin, etten mahtuisi mutta olinkin ensimmäinen soittaja, koomista :D Liikkeet on periaatteessa hallinnassa mutta pitkää seuraamista ja paikkamakuuta pitää vahvistaa. Siispä tuumasta toimeen, tänään mentiikin porkkisporukan kanssa Tuomarinkylään treenaamaan. Itse kenttä oli hirveää loskavelliä, mutta onneksi viereisellä pellolla oli tasainen ja leveä polku, jossa pystyi hommailemaan. Joku oli kaatanut Santeriin kengurubensaa, puolet liikkeistä oli boing-boing-pomppimista :)

Aloitettiin tunarilla, joka on kotona varovaisesti treenaten mennyt ihan hyvin. Ajattelin, että jos tulee onnistunut toisto ilman maistelua, niin palkkaan ja jätän siihen. Tänään jätin suosista väärät kapulat kotiin ja treenasin yhden etsintää korkeassa vireessä. Hyvin käytti nenää.

Sitten tehtiin vähän seurailuja, paria askelta, täyskäännöksiä vasemmalle, paikallankäännöksiä paljon palkaten. Tehtiin myös pari liikkeestä istumista ilman vartaloapuja, hyvin jäi. Samaten tehtiin muutamia kakejen vaihtoja niin, että heitin ennen käskyä namin koiran taakse. Takapalkka toimii tosi hyvin, mutta ilman sitä Sunny eteni puoli askelta yhdessä istu-seiso-vaihdossa eli tarkkana pitää olla.

Ruutua tehtiin enimmäkseen lyhyellä matkalla, yritin varoa Sunnyn jalkaa (se itse ei yrittänyt varoa, päin vastoin pomppi ja hepuloi vähän väliä). Melkein joka kerta oli nami alustan päällä ruudussa, haluan nyt vahvistaa keskikohtaa treenitauon jälkeen. Tehtiin myös kaksi kertaa pidemmältä matkalta. Toisella kerralla Sunny bongasi keskemmältä peltoa jotain, jota kohti lähti. Kutsuin takaisin ja sitten löytyi ruutukin.

Sitten otin ruokakupin taskuun ja tein pitkän seuraamisen, ehkä 40 askelta yhteen suuntaan ja takaisin. Menomatkalla Sunny seilasi jonkin verran, alussa edisti intopiukeuttaan, sitten ihmetteli, kun mitään ei tapahtunut (käännöksiä tms). Mokasin itse vähän täyskäännöstä, kun lähdin ensin oikealle, kunnes muistin, että piti tehdä vasemmalle. Takaisin matkalla oli vähän skarpimpaa, kun oli temponmuutoksia. Huomaa kyllä, ettei olla tehty pitkää suoraa vaan enemmän keskitytty käännösten parantamiseen.

Ruoan syömisen jälkeen Sunnylla oli edelleen tekemisenhalua jäljellä. Sopivasti kaksi isäntää katseli puoliskoidensa treenausta kentän laidalla, joten treenattiin henkilöryhmää. Sunny teki tätä ensimmäistä kertaa, joten palkkasin ensin välistä mentyä, sitten viereen pysäytyksestä. Sunny ei tuntunut juurikaan ihmettelevän tätä juttua, joten pystyttiin pyörimään ihmisten välissä ja ympärillä ihan kivasti. Myös lyhyt paikkamakuu tehtiin niin, että mä seisoin selin mutten kovin kaukana. Lopuksi tehtiin vielä pari juoksuntarkistusta, yritin taas vahvistaa sitä, että Sunny katsoisi mun kättä eikä "tuomaria". Yksi kerta namin syöttämistä vahvisti jo vähän, joten varmaan taas kerran pitää tehdä näitä toistoja vanhaan tapaan.