Sunnyn BH-koe on jo ensi viikonloppuna, joten käytiin tänään tekemässä "kokeenomainen treeni" samalla kentällä. Kiitos vielä Tuulalle seurasta ja "järjestelyistä"!

Kenttä oli aika mutainen (sulanut ruoho) ja pari lätäkköäkin oli. Ihan siedettävä kuitenkin eli ei mikään kynnetty pelto. Toivomme ensi viikolle kuivia ilmoja.

Ensin tehtiin 5 minuutin paikkamakuu. Tuulan Netti-aussie oli ehkä kymmenen metrin päässä, muita häiriöitä oli kauempana päräyttelevät prätkät, yksi koirakin meni ohi. Tää meni tosi hyvin, Sunny meni ekasta maahan eikä ollut piippaillut tai vaihdellut asentoa. Palkkasin tästä vähän.

Sitten tehtiin muut liikkeet niin, että vapaana seuraaminen viimeiseksi (jotta pääsin palkkaamaan siitä). Hihnassa seuraaminen oli ajoittain erinomaista, välillä kontakti vähän rakoili. Ei tosiaan olla ikinä vedetty noin pitkää seuraamista, varsinkaan suoraa. Mukana pysyi kuitenkin ja käännökset oli hyvät, paitsi että tein täyskäännökset hajamielisyyttäni oikealle.

Liikkeestä istumisen valmistelevassa osuudessa Sunny tarjosi seisomista, joten annoin uuden seuraa-käskyn. Istumisessa annoin myös vartaloapua, että se olisi varmasti istunut ällöön maahan. Istui kyllä mutta piippasi aika paljon. Maahanmeno oli aika hidas mutta meni kuitenkin. Samaten piippasi jonkin verran. Luokse tuli kovaa ja törmäsi pitkästä aikaa :D

Vapaana seuraamisessa muistin tehdä täyskäännökset vasemmalle, ihan ok. Lätäkön ylityskohdassa Sunny päätyi jotenkin mun oikealle puolelle ja siinä sitten sählättiin, kun olin just tekemässä pysähdystä. Korjasi kuitenkin itsensä perusasentoon. Tuulan ympäri pyöriminen meni myös kivasti. Tästä sai sitten ruokapalkan.

Vähän matkaa kentältä tuli Tuulan käly ja anoppi, joiden kanssa tehtiin vielä vähän henkilöryhmää ilman ongelmia. Tuulan mies ajoi vielä ohi ja kysyi auton ikkunasta, mistä voisi löytää pääsiäistipuja :) Sunny väisti autoa aavistuksen mutta muuten ei ollut ongelmia.

Eli kokonaisuutena meni ihan kivasti, jos ei ihmeellisyyksiä satu, niin kyllä sen pitäisi läpi mennä. Toivomme kuivaa säätä eikä kuumailmapalloja ;)