nimittäin se oli ihan toivoton maanantaina Jessican treeneissä. Tehtiin hyppynoutoa lukuunottamatta kaikki liikkeet ja piippimeteliä oli enemmän kuin varmaan puoleen vuoteen. Enkä edes vihjaissut ruoasta! Luulin jo, että se alkaa järkevöityä mutta ei. Aloitettiin paikallaistumisella, joka oli hyvä. Paikallamakuussa sen sijaan pois kävellessäni alkoi kuulua äyääyyyy ja kun käännyin katsomaan, Sunny oli mennyt sammakkoasentoon, laittanut etujalat ristiin ja irvisteli huvikseen (tekee samaa kotona sängyssä). Menin komentamaan, otin pannasta kiinni ja Santeri veti päänsä siitä läpi ja alkoi haukkuen kutsua mua leikkimään :D Oli vähän vaikeaa olla tiukkana kun nauratti... Sain lopulta sen maahan ja pysyi sitten ihan hyvin loppuun (ihan tylsää!!!).

Seuraamisen tein namit kädessä ja silti oli meteliä! Lisäksi loppupuolella edisti niin paljon, että mun oli vaikea kävellä... Liikkeestä istuminen oli hyvä ja luoksetulossa teki molemmat pysäytykset (!) joskin mun käskyt kuului varmasti koko Sipooseen ;-) Seuraavana oli metallinouto, joka oli tosi hieno. Tunnarissa malttoi haistella vähän aikaa mutta kun oma ei osunut kohdalle, nappasi väärän. Toisella yrityksellä oikein. Kaukot teki ihan hyvällä tekniikalla (s-m tuli Jessican mukaan 4 cm eteenpäin) mutta meteli oli ihan järkyttävä! Viimeisenä oli ruutu, jossa lähti vauhdikkaasti oikeaan suuntaan, sitten juoksenteli epämääräisesti kohti luoksetulomerkkejä ja edestakas mun käskyjen mukaan... Lopulta löysi ruutuun, kehuin ja kutsuin takaisin. Toisella yrityksellä onnistui sitten tämäkin ja loppu meni suunnitelmien mukaan, joskin Sunny ois voinut jarruttaa ennen sivulletuloa, ettei ois tarvinnut pomppia ekoja seuraamisaskeleita :D

Oli ajatus, että jos treenit ois menneet hyvin, ei ois tehty enää mitään ennen sunnuntain koetta. Joten huomenna taas treenaamaan ja hemmetti pitää varmaan vielä koepaikalla tehdä liikkeet läpi, jotta pahimmat höyryt purkautuu! No okei, kyllähän suurin osa liikkeistä meni ihan hienosti, osa tosi hienosti mutta piippaaminen ei juuri edes tauonnut koko setin aikana!