Meidän tunariprojektissa alkaa oikeesti näkyä jotain edistystä. Tänään treenattiin ihan liian korkeassa vireessä. Muuten ollaan treenattu vain, kun Sunny on tosi rauhallinen mutta mua ärsyttää treenata, kun koira on ihan unessa. Tänään oli jo mukavaa kun koira oli oikeasti innoissaan, haki ja palautti aina laukalla kapulan.

Ensin monta toistoa, joilla omaa oli kauempana vääristä, ei kiinnittänyt huomiota vääriin. No yhdellä kerralla sitten löysi ensin väärät mutta tällä kertaa maltoin vain olla vain ihan hiljaa ja odottaa. Sunny otti eka yhden väärän suuhun, sylkäsi sen pois, otti toisen väärän, sylkäsi senkin, sitten etsi oman ja toi mulle! Eihän se toki saisi maistella vääriä, mutta tajusi selvästi niiden olevan vääriä eikä yrittänytkään tuoda niitä mulle. Vitsit, Sunny selvästi jo tajuaa, mistä on kyse!

Seiso-maahan-vaihdot kakeissa onnistuu jo niin, että seison edessä. Seisomaannousu on tosi hieno, maahanmeno ei tosin aina ole ihan hissi ilman avustusta. Ehkä me sittenkin vielä startataan voivoissa.

Sit kun vaan osaisi itse edetä oikeaa tahtia, kun ei periaatteessa tiedä liikkeen opettamisesta juurikaan... Tiistaina alkaa Korrien kurssi, joten sitä odotellessa :)