Eilen käytiin taas osteopaatilla ja nyt alkaa muotoutua kokonaiskuva Sunnyn tilanteesta. Maare sanoi aika lailla samantyyppisiä asioita kuin olin itse ajatellut. Oli tosi rohkaisevaa tietää, ettei arvailuni olleet menneet ihan metsään.

Sunny ei ole kipeä mutta ei ihan niin hyvässä kunnossa kuin voisi olla. Maare sanoi, että päällisin puolin kokeiltuna se on ihan terve: nikamat liikkuvat, lihaskunto on hyvä jne. Mutta kun menee syvemmälle, on kudoksissa häikkää. Huojentavaa oli kuitenkin, ettei se mitenkään romahtanut tuosta kisasta.

Maare oli sitä mieltä, ettei agilitya tarvitse kokonaan jättää mutta sitä pitää keventää. Vähemmän treenejä, kisoja alle 10 vuodessa, ainakin pari kertaa vuodessa 1-2 kk totaalitauko. Lisäksi tarkkaa kuulostelua koiran kunnosta ja erittäin huolellista huoltoa. Tämä tuntuu suorastaan lottovoitolta, kun olin jo niin kauan pohtinut koko lajin lopettamista :)

Tänään Sunny on ollut taas tosi pirteä ja hepuleissa. Tosin sen piti ottaa pari päivää rauhallisesti, mutta sano se sille...