Taisi tiistainen terapia tehdä terää. Lenkillä ennen treenejä Sunny veteli tosi pitkää ravia, treeneissä oli jotenkin nopeampi kaikissa liikkeissään ja vielä treenien jälkeenkin lenkillä veti koko matkan. Esim luoksetulon pysäytyksessä näytti ihan animaatiokoiralta, kun yritti saada vinhaa vauhtia käyvät jalkansa pysähtymään :D

Mutta asiaan, treenattiin siis joukkueen kanssa Maunulassa, aloitettiin Lilianin ja Virpin kanssa nurmikentällä. Santeri teki siinä ruutua, jonka Virpi oli rakentanut ja vienyt namialustan. Sunny löysi ruudun hienosti ja oli keskellä ennen kuin huomasi namit. Sitten otettiin pari kertaa kokonaisena, ja Sunny keksi uuden jutun - nousta istumaan ennen kutsua! Treenattiin tätä sitten erikseen, kävin palkkailemassa pysymisestä. Lisäksi tehtiin ruudun hakemista kulmista, ensin suoraan vasemmalta ja oikealta, sitten niin, että Sunny oli mun ja ruudun välissä. Joka kerta meni tosi hienosti, vaikka tää on ollut Sunnylle tosi vaikea asia aina. :-)

Sitten vaihdettiin varsinaiselle treenikentälle ja mukaan liittyivät Janina, Miia ja Pipsa. Paikallamakuussa Sunny aluksi piippasi mutta lopetti kiellosta. Oli kyllä liian korkeilla kierroksilla tuohon liikkeeseen. Seuraavaksi tehtiin luoksetuloja, Virpi avusti takapalkan kanssa (kiitos!). Ekassa seisominen (reagoi tosi hyvin), tokassa molemmat pysäytykset (ok), kolmannessa koko liike (ok), neljännessä Santeri ei pysähtynyt, joten vein takaisin, viidennessä seisominen ja se oli taas hyvä. Tässä välissä ruokapalkalla metallinouto Janinan kapulalla, meni ihan täysillä ja palauttikin reippaassa laukassa, ei elettäkään maanantaisesta pelleilystä, jee! Tunnarissa taas eka kerta oli taas pelleilyä, hermostuin taas ja sitten Sunny alkoi näyttää paineistumisen merkkejä. Toista kertaa en sitten mennyt kapuloiden viereen ja Sunny seisoi hetken kapuloilla ennen kuin toi oman. Eli nyt on palattu taas vanhaan kaavaan, jossa joka toinen kerta onnistuu ja uudet tyylit onnistuu pari kertaa peräkkäin... Muuten oli kyllä hienot treenit, vauhti ja ilme oli kohdillaan ja liikkeetkin onnistui tunnarin ekaa kertaa lukuun ottamatta.