Keskiviikkona tehtiin tällaista http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420219_10150641111064169_739479168_8834041_127997210_n.jpg Tosin päästiin vain A:han asti, mutta se oli tavallaan ihan hyvä, koska päästiin hinkkaamaan kontakteja ja kepitkin otettiin useamman kerran. Aikaa oli 13 min, tehtiin silti kahdessa osassa. Rimat oli ekalla kierroksella 45-60, joskaan ei niitä korkeita ehtinyt kovin montaa olla ;-)

Alussa tuli heti pari ongelmaa. Ensin mä en malttanut mennä seisomaan putken suulle vaan menin hypyn ja putken puoliväliin, jolloin Lyyti väkisin luki 13-hyppyä sekä viereistä. No joo, sitten menin putkelle mutta kutsuin vailla ohjaamista ja Lyyti tuli ykköshypyn ohi (minkä muuten teki _jokainen_ ryhmän koirista. kunnon solidaarisuutta!). Laskin riman 45:ksi ja sitten onnistui. Puomilla Lyyti loikkasi vähän liian aikaisin, melko yläreunalta kontaktia. Otettiin sit pari kertaa uudestaan ja ihan kivasti se toimii, vaikka ohjaaminen on tosi vaikeeta. Kyl pysäytyskontakti on niin paljon helpompi pitää kriteerinä. Ekalla kierroksella tehtiin kepeille asti, muistaakseni kaksi toistoa, sisäänmenot oikein itsenäisesti, vauhti ihan hyvä mutta ekalla kerralla lopetti kesken. Tokalla kierroksella tehtiin esteitä 10-14 ja hinkattiin A:ta. Kerran hyppäsi taas melko ylhäältä ja ehti käydä leluun kiinni, ennen kuin minä tai Jenna ees tajuttiin, loikkasko vai ei. Seuraavat kerrat meni kuitenkin alas asti.

Tänään käytiin vapaavuorolla kahdestaan. Aloitettiin puomin kontakteilla, jotka meni tällä kertaa alas asti. Sitten otettiin pitkästä aikaa hyppytekniikkaa. Ensin perussarja, ekalla kerralla normaali lähetys, toinen ja kolmas takaakiertoina eri suunnista. Meni kai ihan ok. Välissä otettiin pari kertaa A:ta, jossa alastulo oli hidas, kunnes kokeilin sanoa vapautuskäskyn "jes" jo harjalla (kuten oon tehnyt Jennan treeneissä). Tää on oikeestaan ristiriitaista, koska vapautuskäskystähän se saa tulla pois. Vaikeeta tää elämä! Tauon jälkeen otettiin vielä korkeuden arviointia korkeuksilla 45-50-55-40. Tokasta kerrasta eteenpäin korkean hypyn jälkeen oli vielä yksi matala (ettei viimeinen hyppy olis lelulle syöksyminen). Tällä tokalla kerralla vika hyppy oli jäänyt vähän vinoon ja ilmeisesti se häiritsi Lyytiä, koska otti 9 ft väliin laukan. Suoristin sarjan ja innostin vähän lisää, sitten ei enää ottanut ylimääräisiä askeleita. Vähän löysä alkoi kyllä tässä olla alkuhypyillä mutta hypyn korkeus taisi olla kohtuullisen hyvä. Vaikea nähdä yksin ilman videokameraa.