Paikka oli Porvoo ja tuomari oli Anne Viitanen ja radat oli agi ja hyppy, tulokset oli HYL ja HYL ja kaverina oli Satu ja Tipi! Niin ja kivaa oli! :D Tuliko varmasti tarpeeksi monta ja-sanaa?

Ekana oli agirata, josta video tässä http://www.youtube.com/watch?v=JU1AmWAj1l8. Alku meni kivasti kunnes kepeillä tehtiin lähes kaikki mahdolliset virheet. Ensin Lyyti meni kolme kertaa (!) väärältä puolelta sisään, sitten kakkosväliin ja sitten lopetti kesken. Ilmeisesti se innostui keskiviikon treenien umpikulmasta niin paljon, että yritti sinnikkäästi tarjota sitä. Ois vaan pitänyt vekittää paljon enemmän. Ja lopussa lähdin aivan liian kauas. Sitten Lyytillä meni jotain nenään ja piti tuhahdella hetken aikaa :D Mutta loppurata meni ihan hyvin. Keinu ja A olivat jo nopeammat kuin aikaisemmin, vaikka kiristämisen varaa vieläkin on. Oikeaan suuntaan ollaan siis menossa. Puomi oli kuten ennenkin.

http://www.youtube.com/watch?v=V86MvsZKb7o Hyppärille jätin Lyytin lähtöön aika kauas. On jotenkin koomista, että treeneissä se karkaa lähdöstä lähes aina ja kisoissa istuu kuin tatti, kunnes sanallinen lupa tulee :D Alkusuora meni hyvin mutta sitten vedin liikaa enkä kääntänyt muurille, joten Lyyti kiersi sen ja hyppäsi saman tien sen väärään suuntaan. Muuten ihana rata ja tällä kertaa kepit onnistui kerrasta, vaikka niiden paikka oli sellainen, että mitä tahansa olisi voinut tapahtua. Kiitos Sadulle päänkorjauksesta ;-)

Erityisen onnellinen olen siitä, ettei Lyyti paineistunut yhtään virheiden korjaamisesta. Varsinkin hyppärin muurin kiertäminen näytti melkein rallattelurundilta. Toinen ihana asia oli se, että perjantain rengastörmäys ei aiheuttanut renkaan kiertämistä ym. virheitä. Jos oikein tarkkaan katsoo videota, niin ehkä Lyyti vähän hakee ponnistuspaikkaa renkaalle. Fyssarikin on jo ens viikolla, että päästään tarkastamaan, tuliko fyysistä damagea. Uskaltaisiko tässä jo sanoa, että ollaan aika monessa asiassa menossa oikeaan suuntaan?!