Lyytillä oli todella vain juoksunjälkeinen rauhallisuus- ja herkkyyskausi. Oli meinaan niin huiput agitreenit, kun pikkukatti oli yhtä vauhdikas kuin ennen! Ei mitään merkkejä mistään ahdistuksesta. Meillä oli kaksi kolmen esteen pätkää, jossa treenattiin erilaisia lähtötilanteita. Hyvin meni, jos mä en jäänyt seisomaan tielle ;) Samalla treenattiin lähdössä pysymistä, sekin meni enimmäkseen ihan kivasti. Pari kertaa lähti hiippailemaan muttei ottanut painetta, kun kävin palauttamassa sen takaisin.

Sitten tehtiin keinua. Ensin rämäyteltiin laskupäätä pari kertaa mutta sitten siirryttiin tekemään koko keinua isolta pöydältä maahan. Eli rämähti melkein yhtä paljon kuin normaali. Lyyti keskittyi tosi hyvin, siitä näki, että se tiesi keinun rämähtävän. Ei kuitenkaan hypännyt pois tai mitään, päinvastoin haki tosi hienosti loppuasennon etujalat maassa. Tehtiin kai joku neljä toistoa.

Tässä vaiheessa Lyytin suurimmat energiat oli purettu ja luulin, että se alkaa jo väsyä. Mutta kun tehtiin hyppytekniikkasarjaa pitkästä aikaa (neljä hyppyä ja kuuden jalan välit), se innostui kiskomaan lelua ihan hulluna. Täytyy varmaan alkaa tehdä jotain vaikeutuksia, kun toi menee kuin vettä vaan. Hyvin myös irtosi sarjan toisessa päässä olevalle lelulle, vaikka mä seisoin alussa. Lopuksi tehtiin vielä pussia, ekaa kertaa niin, ettei kukaan pitänyt kangasta ylhäällä. Ja yllättäen sekin meni epäröimättä ja intoa riitti edelleen. Huippupentu <3