Heh heh, muutkin kirjoittelee tällaista, niin munkin pitää ;) Eli mitä me osataan ja mitä ei osata.

Paikallaolo: Useimmiten varma mutta sitten taas viime kokeessa nousi istumaan... Joskus saattaa piipata, jos on hermostunut jostain aiheesta. 3-4 minuuttia ei ole ongelma. Paikallaistumista ei olla tehty.

Seuraaminen: Useimmiten ihan hyvää, kontakti on hyvä ja paikkakin useimmiten. Käännökset on parantuneet puolen vuoden aikana tosi paljon. Treenata pitää varsinkin (paikallaan) käännöksiä ja pitkiä suoria.

Jättöliikkeet: Maahanmeno on varma kasin liike eli hidas mutta muuten ok. Sunnyn kanssa sitä ei voi harjoitella niin paljon, että nopeutuisi, koska jumiuttaa koiran. Seisahtuminen on aika varma, nykyään on myös pysynyt paikallaan vaikka kierrän takaa, toivottavasti ei tule takapakkia. Istuminen saatiin kesällä jo aika hyvään kuntoon, mutta se on nyt vähän unohtunut harjoituksen puutteesta.

Luoksetulo: Pysähdyksiä pitää harjoitella paljon mutta harjoitus myös näkyy eli välillä pysähtyy tosi hyvin. Muuten tulee aina laukalla ja myöskin törmää aina ;) Maahanmeno luoksetulossa on ihan uusi juttu ja tulee myös olemaan vaikea, koska Sunnyn mielestä maahanmeno on blaaaah. Eli voittajasta ensimmäinen täysin kesken oleva liike.

Hyppy: Avoimen hyppy on kunnossa. Hyppynouto onnistuu helpoilla heitoilla, mutta tulevaisuudessa pitää harjoitella kapulan heittämistä pitkälle tai vinoon.

Noudot: Avoimen nouto on useimmiten ihan kymppi, joskus saattaa palauttaa ravissa tai tuoda vinoon persasentoon. Metalli on tuttu juttu mutta vaatii hyvän vireen, jotta palauttaa laukassa. Ohjattua ei olla tehty.

Tunnari: Toinen täysin kesken oleva liike. Tällä hetkellä onnistuu se, että piilotan yhtä ja vääriä kapuloita on vieressä n. 1-2 metrin päässä lähtölinjasta.

Ruutu: Tämä on aika hyvällä mallilla, yksi Sunnyn lempiliikkeistä. Vaatii vain paljon toistoja, että löytää ruudun paikasta kuin paikasta. Loppuosa eli maassa odottaminen ja luoksetulo sujuu. Merkille osaa mennä mutta merkiltä ruutuun lähetystä ei olla treenattu.

Kaket: Kolmas täysin kesken oleva liike. Avoimen kaukot sujuu, ne ei ole mitenkään nopeita ja joskus Sunny jää vähän vajaasti istumaan mutta ei kuitenkaan liiku yhtään. Vaatii paljon toistoja hyvällä palkalla. Voittajan kakeja ei käytännössä olla tehty ollenkaan paitsi niin, että olen ihan edessä ja autan namilla. Tämä tulee varmaan olemaan vaikein juttu voittajaan siirtyessä.

Eli paljon on tehty mutta paljon on vielä tehtävääkin :D