Sunny kävi tänään Tuomarinkartanossa näyttämässä silmiään eläinlääkäri Päivi Vanhapellolle ja tuloksena sama M-RD eli ei muutoksia, jes :D Sunnyn suvussa on molemmilla puolilla mahdollisia HC-periyttäjiä, eli silmissä olisi voinut olla muutakin.

Ikävämpiä uutisia: Sunny ontuu taas.  Eilen se oli pihalla ja kuulin kauheeta haukkumista portilta. Kun menin komentamaan, se tuli ontuen takas. Ilmeisesti loikkasi kylmiltään portailta ja juoksi täysillä pihan poikki haukkumaan kissaa ym. ja satutti jalkansa. Sekä eilen lenkeillä että tänä aamuna se välillä ontui kuin ankka, välillä liikkui puhtaasti. Kyllä harmittaa taas, kun se pari viime viikkoa liikkui tosi hyvin. Täytyy varmaan soittaa taas Aistiin huomenna...

Tänään olikin Sunnyn mielestä tosi paska aamu. Ensin ei saanut aamuruokaa, vaan joutui autoon eikä Tuomarinkartanossa edes saanut räkyttää. Sitten laitettiin kahteen otteeseen silmätippoja ja sen jälkeen vielä otettiin verinäyte tassusta! Kaiken lisäksi vielä silmät tarkastettiin. Namppaa tietysti sai välissä, mutta aika tylsää blaah. Hyvin Sunny kuitenkin käyttäytyi, ei murissut eikä näyttänyt hampaita hoitajille ja väistikin vain ihan vähän. Odotteluaikanakin hiljeni käskystä. Yksi juoksuntarkistus otettiin agilitytuttuni Marjan kanssa. Sunny oli aika epäluuloisen näköinen, varmaan koska silmätipat oli just laitettu. Juoksuntarkistus onnistui kuitenkin namin kanssa useamman kerran eli ihan jees. En viitsinyt kiusata Sunnya enempää, koska se oli ihan möllötuulella muutenkin.