Oonko mä ahkera vai no-life? ;-)

Halli oli tunnin verran mun ja Suvin sekä naustereiden käytössä. Ensin tehtiin Lyytin ja Leevin kanssa agilitya, sitten Sunnyn ja Wimman kanssa tokoa. Lyytiä taas ensin pikkuisen ahdisti ja kääntyi aina katsomaan Leeviä, kun se päästeli jännittäviä ääniä esteitä tehdessään. Sen jälkeen ei enää ahdistanutkaan ja tehtiin sellainen kymmenisen minuuttia. No sitten ongelmaksi tuli maan haistelu, kun sieltä löytyi pari pientä namia... Saatiin kuitenkin tosi hyviä ja nopeitakin pätkiä tehtyä välillä eli ihan jees. Kerran putkelle mennessä Lyyti kiljui niin paljon että unohti, mitä piti tehdä :D Vähän rajaa kaveri hei :D

Sunny teki paljon kaikenlaista pientä. Seuraamisessa käännös-seis-palkka meni aika kivasti ilman piippailuja. Liikkeestä istuminen meni ihan ilman ongelmia, mikähän se maanantainen oli... Ruutu oli laiskanpuoleinen, joten otin namialustan uudelleen käyttöön. Johan tuli vauhtia eli näitä pitää välillä tehdä. Otin myös kerran maahanmenon ja siitä heti kutsuin leluun kiinni. Lisäksi tehtiin ruudussa odottamista, kun kävelin ympärillä, oli ihan hiljaa. Luoksetulossa käytin ekaa kertaa takapalkkaa, läpijuoksuista palkkasin lelulla. En oikeestaan tiedä, oliko pysähdys nopeampi vai ei...? Täytyy ehkä vielä vähän testailla. Oon kotona tehnyt noutoa ruokakupilla ja silloin palauttaa aina laukassa myös metallin. Kokeilin nyt sitten laittaa namin purkkiin mutta samaa vaikutusta ei kyllä ollut. Täytyy siis keksiä jotain muuta.

Lopuksi vielä tunnari, Suvi vei n. 5 metrin päähän, eka ympyrässä, toka rivissä. Ekalla kerralla meni rauhassa kapuloille, sitten haisteli n. 20 cm poispäin niistä. Meinasin jo antaa hermostuksissani uuden käskyn mutta hillitsin itseni ja Sunny meni kapuloille ja etsi rauhallisesti oman. Tokalla kerralla kapuloita viedessä tuli seuraavan ryhmän ihminen koirineen halliin ja Sunny kääntyi katsomaan sitä eikä tajunnut kapuloita. Ekalla käskyllä ei lähtenyt, sitten sanoin sille että "hei, sulle vietiin kapuloita, etsi" ja sitten lähti hakemaan. Ravaamista lukuun ottamatta oli aika täydellinen, aloitti reunasta, haisteli tarkasti jokaisen ja oman löydyttyä lähti heti tuomaan. Tässähän on edistystä, jee! :D Ihan vikana tehtiin kaket neljä namia ympärillä, ensin pelkkä m-s, sitten m-s-i-s, hienoja oli.