Ajeltiin tänään Turkuun Hannan ja Vinhan kera lappalaisten erkkarin tokoon. Voittajassa oli 6 koiraa, joista me oltiin tokana vuorossa. Liikkeet tehtiin kahessa osassa, ruudusta poikki. Eipä olla muistettu totakaan harjoitella mutta ei onneksi haitannut. Tuomarina oli Ilkka Sten, joten juoksuntarkistus vähän jännitti mua. Hienosti meni kuitenkin, tuomari tosin teki tarkastuksen aika kevyesti. Arvostelu ei ollut tiukimmasta päästä, joten tällaista tuli:

Paikkamakuu 8: Piti taas piipata niin että kuului ulos asti :silly:  Tää kyllä harmitti, kun Sunny on ollut ihan vaiti treeneissä viime aikoina. Odotellessa viisveisasi hiljaa-komennoista...
Seuraaminen 9: Tää oli tosi hienoa joitakin piippauksia lukuunottamatta (askeleissa ja parissa käännöksessä mutta ei koko aikaa!). Tosi hieno kontakti koko kaavion ajan eikä mitään pahaa edistämistä ym.
Istuminen 8: Sunny unohti kuluneella viikolla, mistä "istu" tarkoittaa, joten annoin vartaloavun.
Luoksetulo 5: Tässä mokailtiin ihan urakalla. Sunny lähti täysillä ja sitten sanoin seiso-käskyn ihan liian myöhään ja se venähti. Siitä sitten oli niin lyhyt matka mun luo ettei Sunny kuunnellut maahan-käskyä. Tää ois voinu mennä nollille yhtä hyvin.
Ruutu 10: Tosi upea suoritus, toki piippasi vähän ruudussa.
Hyppynouto 10: Palautti melkein koko matkan laukassa.
Metallinouto 9: Palautti ravissa
Tunari 0: Maistoi kaikkia ja toi väärän :silly: Sanoin vielä ennen liikettä et nyt kaikki namit loppu ja pitää olla rauhassa. Sunny muka rauhoittuikin mutta se vain esitti...
Kaket 8: Oli varmaan meidän parhaat kaket ikinä! Tosi siisti tekniikka mutta toki äänitehosteiden kera.
Kokonaisvaikutus 9: Meteliä pitäis saada pienemmäks ;)
231 pistettä, II-tulos ja 2.sija

Tosi hyvä fiilis oli kehässä, Santerin kanssa oli tosi hauska tehdä hommia, se oli tosi innokas. Sit kun vielä kaikki liikkeet sais onnistumaan samassa kokeessa, niin oltais aika p(o)ro! :denti: Jotenkin mua ei tänään piippaaminen niin haitannut?! Tunnari jäi vähän harmittamaan mutta muuten oon tosi tyytyväinen.