Ennen, sillon kun agiakin vielä treenattiin, Sunnylle tauko teki aina hyvää. Nykyään tuntuu, että jos pidetään taukoa tai jos ei tehdä jotain liikettä, ei onnistu ei sit millään. Nyt meillä oli kahden viikon tauko tokosta ja epäilin jo, onko Sunnylle iskenyt dementia... :D Oltiin siis eilen ATD:n porukalla ja Maunulassa, josta selvästi huomasi lintujen yms. häiriöiden vaikuttavan jonkin verran. Ensin tehtiin luoksetuloa takapalkka näkymättömissä eli Janinalla. Pysähdyksistä vapautin sitten palkalle. Pysähtyi ehkä aavistuksen hitaammin kuin palkka näkyvillä mutta ihan ok kuitenkin. Muuten tuli reippaasti ennakoimatta mutta kerran seisomasta kutsusta lähti ravilla. Siitä en palkannut ja sen jälkeen tuli taas laukalla kaikki. Paikkamakuu otettiin 4,5 minuuttia, kävin kai kolme kertaa palkkaamassa. Ei tainnut piipata ollenkaan.

Kentällä oli kaksi ruutua, joista numero 1 ei löytynyt millään. Sunny kävi esim. tutkimassa lähellä olleen tokolaatikon sisältöä ja kaikkea muutakin. Otin taukoa pitääkseni liikkeestä istumista, jossa jäi seisomaan. Tässä vaiheessa mulla alkoi hermot kiristyä, mutta onneksi Janina korjasi mun asennetta. Tehtiin sitten hetki tassunantoa yms. temppuja ja sen jälkeen istuminen vartaloavun kanssa - onnistui. Sitten ruvettiin tekemään toista ruutua, johon laitoin ekalle kerralle namialustan, muille ilman. Tällä onnistuikin sitten joka kerta... Erona toiseen ruutuun oli namialustan lisäksi se, että lähetin kauempaa - voiskohan olla Sunnylle helpompaa? Olin kävellyt molempien ruutujen lähellä ja Sunny oli nähnyt ne, joten siinä ei ollut eroa. Lopuksi otettiin vielä ohjattuna seuraaminen, jossa sanoi pari kertaa tuskin kuuluvasti piip mutta meni pitkiä pätkiä täysin ääneti. Tästä sai lampaankorvan tms. ja sitten en jaksanut enää treenata vaan lähdettiin kotiin. Johtopäätökset: 1. Täytyy treenata joka viikko ja ottaa kaikkia liikkeitä vähintään joka toinen kerta. 2. En saa itse hermostua!!! Jos alkaa mennä pieleen, pitää tehdä välillä jotain muuta ja sitten ottaa helpotetusti uudestaan. Argh, perusasioita!!! 3. Ruutuharjoituksia paljon! Eri paikoissa, namialustalla ja ilman, pitkiltä ja lyhyiltä matkoilta ja niin, etten mä oo kävellyt lähelläkään ruutua (tätä on kyllä aika paljon tehtykin).

Tänään olikin vähän ikävämpiä uutisia, nimittäin Sunny ontuu ja vielä oikeaa etujalkaa eli sitä, jossa ei ole nivelrikkoa. Annoin saman tien kipulääkkeen, katotaan pari päivää, toivottavasti menee äkkiä ohi.