Sunnyn ontuminen meni onneksi heti kahden päivän kipulääkkeen syömisen jälkeen ohi ja se oli jo lauantaina ihan pirteä, huh! Otettiin kuitenkin Jessican treeneissä maanantaina vielä rauhallisesti, myös sen takia että mulla on polvi kipeä. Sunnuntain heppakisoissa meinaan kaaduttiin ponin kanssa :( Onneks Jaskalle ei käynyt mitään! Lauantaina omalla tallilla meni onneksi paremmin, tehtiin nolla 80 cm luokassa ja aikakin riitti voittoon.

Tehtiin sitten kaukoja ja tunnaria. Ensin näytin koko liikkeen, m-i-s-m-s-i-m. Ekaan istumiseen tarvitsi kaksi käskyä mutta sitten taas seisomasta istui yhdellä, jee. Maahanmenossa tulee pikkuisen eteenpäin ja nyt se on ruvennut seisomasta istumaan etujalat paikallaan, kun muuten tekee takajalat paikallaan. Kokeiltiin sitten sellaista, että laitettiin keppi poikittain etu- ja takajalkojen väliin. Sunnyn ilme oli näkemisen arvoinen ;) Mutta jalat se kyllä hahmotti näin ihan kivasti. Eli evääksi tätä sekä työntäviä käsimerkkejä.

Tunari oli taas aika tunaroimista, Sunnylla oli ihan liikaa energiaa. Kapuloita oli paljon mutta silti Sunny maisteli MONTAA väärää. Toi onneksi joka kerta oman. Tehtiin sit niin, että itse menin kapuloiden eteen, pysäytin Sunnyn ja syöttelin namia. Rauhoitti vähän muttei tarpeeksi. Lopuksi tehtiin vielä pari kertaa oman piilotusta. Sunny etsi tosi kauan, ei vaan malttanut avata nenää. Eli tähän on nyt sitten ilmeisesti palattava, vaikka joskus se aiheuttaakin sitä, että kun kapuloita on paljon, Sunny mielestään löytää kapulan, kun tuo vain jonkin. Kotipihalla tää kyllä menee jo tosi hyvin, ollaan jopa otettu pari kertaa niin, että avustaja vie. Ei ole maistellut kuin ehkä yhden kerran moneen viikkoon.

Loppuun paikkaolot, nami molemmilla kerroilla koiran edessä. Istumisessa piippasi ihan pikkuisen, kunnes Jessica käski mut piiloon. Siihen loppui ;) Makuu meni tosi kivasti, ihan pari puhahdusta vain kuului. Jos tää nyt ois ratkennut näin helpolla, niin aika huippua. Mutta ekoissa kisoissahan sen vasta näkee...