Taas kahteen jaettu koirien tämänpäiväiset treenit. Lyytin kanssa alkoi hyvin: se kieltäytyi lihapullasta! Tätä ei olekaan ennen nähty. Luultavasti sillä oli kuitenkin vain automatkasta paha olo, koska saatuaan pari namia Riikalta, rupesi lihiksetkin maistumaan. Paikalla oli meidän lisäksi Hiili-villis.

Samoja juttuja tehtiin kuin viimeksikin, varsinkin kontaktia ja leikkimistä. Tänään oli myös esteet kentällä, joten leikittiin niiden välissä. Luoksetuloja ja odottamista tehtiin hihnanmitan päästä. Kun namit alkoi taas maistua, löytyi keskittyminenkin. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että vaikka Hiili veteli pari kertaa villishepuleita, sain Lyytin huomion aika nopeasti sen jälkeen takaisin itseeni ja narupalloon. Lisäksi edellisen ryhmän aikana se katsoi erittäin tarkkaan, miten Java-sheltti meni putkea, keppejä ja keinua :D

Näiden lisäksi Lyyti meni monta kertaa putkeen, sekä ohjattuna että oma-aloitteisesti. Hyvä penska :)

Treenien lopuksi kannettiin Riikan kanssa esteet sisälle, Lyyti sai olla vapaana, joskin hihna roikkui perässä. Aika hyvin se pysyi kentällä, pari kertaa kävi viereisellä "saralla" tai reunoilla mutta tuli kutsusta aina takaisin. Kun kaikki esteet oli saatu koppiin, tuli sittenkin seuraavan ryhmän treenaajia. Pentele, kyllä vähän jurppi, varsinkin kun myöhästyin Sunnyn treeneistä. Mutta nää on näitä.