Eilen oltiin Malminkartanossa treenailemassa iltapimeällä nurmikentällä, jonka vieressä oli valaistu tie. Ostin Sunnylle MM-kisoista uuden lelun, pienen patukan, jonka tarrataskuun saa namia. Eli sama kuin namisukka mutta ei hajoa kerrasta. Ja sehän vasta oli Sunnyn mielestä aivan huippujuttu, olisi repinyt sitä vaikka kuinka kauan. Sunny kiehui ihan yli koko treenin ajan, mikä musta on aina yhtä hauskaa vaikka tarkkuus kärsiikin :D

Ruutu oli tosi jees, viimeisen kerran heitin lelun sinne ja Sunny toi sen mulle revittäväks (eikä ite ruvennut repimään sitä auki!). Seuraaminen oli boing boing boing ja Sunny edisti ainakin puol metriä :D Vasemmalle käännöksissä Sunny pomppas aina sellaisen loikan et huh huijaa. Jollain oli vähän kivaa. Seisominen oli tosi hieno, ei liikauttanut eväänsäkään vaikka juoksinkin ohi.

Nouto oli hyvin vauhdikas ja palautusasento oli vino, niin kuin aina kun virettä on liikaa. Vähän auttoi se, että käänsin yläkroppaa oikealle ja otin kapulan vasemmalla kädellä. Luoksetuloja tehtiin vielä useampi, viskelin namia, tein pari läpijuoksua ja yhden kisanomaisen. Kakeissa ei taaskaan noussut ekasta käskystä, täytyy miettiä tota. Joskus kun kotona ei noussut ekasta ja uusin, niin Sunny meni epävarmaksi eikä enää noussut ollenkaan. Tosin silloin sen kaket oli vielä paljon enemmän kesken kuin nyt.

Lisäystä vielä: Sunny kävi fysioterapiassa tänään taas. Takajalat on tosi hyvässä kunnossa mutta nyt ongelma on siirtynyt kylkiin. Kerran Sunny reagoi ja näytti hampaitaankin fyssarille ja sen jälkeen taas kävi nuolemassa naaman anteeksipyynnöksi. Muutenkin oli ajoittain levoton mutta ajoittain taas rauhallinen. Saatiin pari uutta jumppavinkkiä just noihin kylkiin, toivottavasti auttaa!