Tänään tokoiltiin vaiheeksi vähän isommalla porukalla. Mukana Anna-Leena ja pojat, Nina ja Rafi, Maija ja Unna & Dolla sekä Terhi ja colliet. Tultiin paikalle vähän aikaisemmin ja käytiin kävelemässä, Sunny vaikutti tosi pirteältä. No, sit tultiin kentälle, jossa oli toistaiseksi vain Nina ja Rafi. Sunny meinasi saada Rafista riekkuhepulikohtauksen, jopa niin ettei totellut mitään haukkukieltoja, haastoi vaan mua leikkiin... Vein sen sitten autoon rauhoittumaan hetkeksi, että kuulin jutella Ninan kanssa. Tässä vaiheessa muutkin tulivat paikalle.

Eka otettiin paikkamakuu, Sunny oli Uulan ja Lassi-nahkan välissä. Aikaa 3 min, siitä n. 50 sek olin piilossa, muuten näkyvillä. Vähän Sunny kyllä piippasi, kun tehtiin tää ekana liikkeenä eikä virrat olleet päässeet vielä purkautumaan mutta erittäin hyvää treeniä.

Juoksuntarkistuksia otettiin yhteensä kolme, kaikkien Sunnylle uudempien ihmisten kanssa (Maijan kanssa ollaan oltu reissussa joskus muutama vuosi sitten...) Kaikkien kanssa otin ensin nami nenän edessä, sitten nami n. 10 cm nenästä nyrkissä. Tällä tyylillä meinaan mennä myös kokeessa. Oikeastaan kaikki kerrat meni sillee, että Sunny vilkaisi kopeloijaa, kun nami ei ollut nenän edessä, mutta ei mitenkään pahasti mulkaissut. Eli oikein hyvä :)

Seuraamista tehtiin tällä kertaa ilman käskytystä. Yritin opetella käännösten valmistelemista, siinä kyllä työmaata riittää, täytyy vielä mutustella asiaa lisää. Sunny-parka on ihan pihalla, kun vasemmalle käännöksessä pamautan sitä päin ja oikealle karkaan. Tosin Sunny oli muutenkin vähän pihalla, yritti tänään taas meuhkata ihan älyttömästi, taisi olla kuluneelta viikolta vähän energiakertymiä, joita ei tietenkään voinut kanavoida oikein...

Luoksetulo otettiin yksi ihan normaali suora, odotti hyvin, ei himmannut matkalla, törmäsi ja jäi vähän vinoon. Metallia otettiin pari kertaa, meni kapulalle ihan hyvin mutta palautti taas ravissa. Saatiin neuvoksi heittää palloa taakse, kun tuo, katsotaan mitä tapahtuu.

Lopuksi otin ruokakipon taskuun ja tehtiin idioottiringin tyylinen juttu. Tässä vaiheessa kuulemma Sunnyn seuraaminen parantui huimasti, joten pohdiskeltiin, että pitäisin tulevissa treenissä ruoan taskussa koko ajan. Mielenkiintoista. Kerran se myös haukahti seuraamisessa, mistä sain kiellettyä. Sunny näyttää surkealta, kun kiellän, mutta ei ota itseensä eli jatkaa seuraamista heti hyvällä sykkeellä.

Ensin seisominen, pysähtyi heti (lässytin taas "so") eikä siirrellyt tassuja, vaikka kiersin ringin. Sitten istuminen, autoin kädellä, kun se ei sitä osaa, siihen nähden meni ihan hyvin. Sitten maahan, meni Sunnyksi ihan reippaasti mutta nousi taas vasta tokalla käskyllä. Tein maahanmenon sitten vielä uudestaan, ja ekalla käskyllä nousemisesta sai ruoan. Tässä huomasin kyllä, että ekalla kerralla palasin seisomaan sen takatassujen viereen, tokalla etutassujen, jos se voi olla noin pienestä kiinni.

Ennen lähtöä otettiin vielä kaksi ruutua. Ekalla kerralla puolessa välissä kuului jostain kaukaa laukaus, Sunny pysähtyi kuuntelemaan ja unohti, mitä oli tekemässä. Tokalla kerralla juoksi tosi hyvin.

Lopuksi hengailtiin siinä porukassa vielä, Sunny valjaissa ja remmissä. Toikin on tosi hyvää harjoitusta, että pitää vaan möllöttää haukkumatta ja saa käydä morjestamassa ympärillä olevia ihmisiä, jos haluaa. Anna-Leena otti myös Sunnysta muutamia kuvia, kiva, kun sain siitä 7-vuotiskuvat. Synttärit huomenna :)