Viikon aikana liikkeistä on treenattu lähinnä luoksetuloa. Sen lisäksi aloitin piippailutreenit sillä, että yritin opettaa sitä piippaamaan (samaan tapaan kuin se osaa haukkua käskystä). Menee jo ihan hyvin kotona näin: "sivulle, piip piip" en katso koiraa, "hyvä, noni," katson koiraa ja se hiljenee, "valmis". Toimii ihan kivasti rauhallisessa ympäristössä mutta ai että se on vaikeeta! Välillä en edes kuule, piippaako se ja saatan palkita sen kun se sanoikin erittäin hiljaa piip. Enkä tiedä, tajuuko se yhtään paremmin piippaamistaan vieläkään.

Eilen oli kuitenkin kisatreenit, ja päätin tehdä liiketestauksen piippaamisesta huolimatta. Ei piippitreeni oo vielä niin pitkällä, että se kestäisi montaa liikettä kun ei kestä yhtä askeltakaan ;) Tehtiin hallin ulkopuolella viitisen minuuttia seuraamista ja luoksetuloja enkä maininnut mitään ruokakupista. Ja silti meidän viisaalla vanhalla koiralla meni kuppi nurin... Tehtiin ensin vauhdikkaat liikkeet, josko suurin energia saataisiin purettua - turha toivo.

Luoksetulo: Piippasi kun jätin. Seisomisessa reagoi heti käskyyn mutta ei pystynyt pysäyttämään vauhtiaan heti. Positiivista kuitenkin, kun käsimerkkiin ei aina viitsinyt edes reagoida. Maahanmeno oli vähän hidas ja lopussa törmäsi. Kaikki pätkät tuli laukalla.

Ruutu: Tää oli tosi hieno. Meni täysillä ja ihan keskelle ja tuli hyvin seuraamaan. Maahanmeno oli vähän hidas ja piippasi perusasennossa sekä ruudussa odottaessaan.

Hyppynouto 1 lauta: Palautti ravissa, muuten ihan jees.

Metalli: Otti kapulasta tosi huonosti kiinni ensin, oli tosi koomisen näköinen, kun korjasi otettaan. Ja toi siis tämänkin ravissa.

Seuraaminen: Teknisesti oli nyt aika hyvä, ei jättänyt missään vaiheessa ja paikalla käännökset oli aika tarkkoja. Mutta toki piti piipata melkein koko ajan, ainoastaan suorilla oli hiljempaa.

Istuminen: Vähän hidas ja piippas.

Tunnari: Tää oli päivän hupinumero. Sanoin tosi tuimasti, että nyt rauhassa ja kunnolla - ja Sunny uskalsi lähteä vasta kolmannella käskyllä ettimään. Aloitti reunasta suu auki ja harkitsi ekan maistamista. Meni kuitenkin siitä yli ja seuraava olikin oma. Otti sen aika vauhdikkaasti suuhun - ja vei Emmille :D Emmi sitten naurun lomasta huikkas, että oma on, joten kutsuin Sunnyn luokse. Se tuli vähän kuin hämmentyneenä, että miksi mun tää pitäis sulle tuoda :D Eipähän oo totakaan ennen keksinyt, alkaakohan dementia iskeä! Täytyy varmaan uhkailla vähän vähemmän ennen tätä liikettä.

Kaket: Teki kaikki vaihdot ekalla käskyllä, jes! Liikkui ihan pikkuisen m-s-vaihdossa ja piippasi ihan koko ajan...

Tosi kivasti siis meni kaikki liikkeet :) Ens sunnuntaina on kisat, sen jälkeen täytyy varmaan alkaa treenata tota piippaamattomuutta - tosi tylsää!