Kesän ainoa säiltään loistava viikko takana ja samoin meikäläisen lomaviikko. Viikko sitten torstaina hurautettiin mökille, jossa viihdyttiinkin kokonainen viikko. Kivaa oli, sekä koiralla että ihmisillä! Mä nukuin 10-11 tuntia yössä ja päivän makasin laiturilla. Sunny otti loman kuntoilun kannalta:
-uintia kuutena päivänä 5-8 minuuttia kerrallaan,
-kaksi pyörälenkkiä n. 6 km + n. 1 km kävelyä sekä yksi 1 km pyörälenkki
-pari 7 km kävelylenkkiä
-yksi 14 km lenkki vetovaljaissa, osaksi kävellen, osaksi juosten
-yksi 5 km lenkki + kiipeäminen 200 metriä korkealle Oravivuorelle, sieltä rantaan ja takaisin ylös, ehkä n. 3 km lisää (ja aikaa meni 3 h ;))
-ja tietysti joka päivä armotona hiirien/myyrien/päästäisten metsästystä tontilla ja sen rajoilla...

Tärkeintä on, ettei Sunny tullut yhtään kipeäksi mistään lenkistä. Sattumuksiakin tapahtui. Sunnuntaina yritin kävellä Sunnyn kanssa 7 km päästä mökille, kun äiti ja mummi jäivät vattuja poimimaan. Noin kolme kilometriä jaksoin sen taaksepäin vetoa ja vinkumista, kunnes luovutin ja käveltiin takaisin. Kaiken lisäksi äiti oli jättänyt kännykkänsä autoon, joten sain yhteyden vasta kun oltiin jo takaisin lähtöpaikassa... Tiistaina taas käytiin viemässä mummi junalle ja Sunny pääsi samalla kaupunkikävelylle Jämsään, ettei ihan villiintyisi. Santeri oli ehkä maailman asiallisimman näköinen kävellessään puistossa: "Minä olen kaupunkikoira ja tulin nyt tänne puistoon kävelylle" :D Emännät päättivät vähän törsäillä rahaa urheilukaupassa ja kauppoja hieroessa Sunny kävi pötköttelemään urheilukaupan lattialle. Kaiken huipuksi mä TAAS venäytin nilkkani. Kun pihalla on yksi kuoppa ja ihmisellä on yksi terve ja yksi huono jalka, niin onhan täysi todennäköisyys, että siihen pitää astua juuri sillä huonolla jalalla. Onneksi jalka ei mennyt yhtä pahasti kuin viimeksi ja on nyt jo melkein hyvä.

Mökin piha oli parhaillaan tokokentän näköinen, kun ruutu oli siinä koko viikon, hyppyeste seinän vieressä, noutokapuloita kuistin kaiteella ja vieläpä jumppapallo ties missä. Joka päivä tehtiinkin jotain pientä. Noudon loppuasentoon olen aika tyytyväinen, samoin hyppy ja hyppynouto menivät aika kivasti. Tunari ei edistynyt yhtään, ruutuun tarvitsen jonkun viisaamman sanomaan, mitä tehdä, kun lätkää ei ole. Sen sijaan yhtenä päivänä tein kaikki jätöt peräkkäin ja Sunny otti joka kerralla oikean asennon ilman vartaloapuja, jes! Seuraamista ei tehty juurikaan, kun piha ei oikein sovi siihen.

Viikon tuuletuksen aihe lienee kuitenkin kaukokäskyt, jotka ovat eilen ja tänään onnistuneet - - tadaa - täydestä viidestä metristä! Vieläpä Sunny ei ole (kopkop) pitkään aikaan ollut kokonaan nousematta istu-käskystä. Palkannut olen vain hyvistä nousuista tai nopeista maahanmenoista. Kokeeseen on aikaa vajaa kolme viikkoa ja suunnitelmana on nyt tehdä kaukoja 6-7 metristä sekä vaihtaa paikkaa. Tässähän alkaa olla toivoa!

Muiden suunnitelmien osalta sen verran päivitystä, että BH-kokeen päätin siirtää ensi vuodelle - TK2:ssa on ihan tarpeeksi tekemistä enkä halua, että Sunnylle tulee liikaa kokeita lyhyen ajan sisään. ATD:n syksyllä järjestämälle Korrien tokokurssille alkoi tietenkin ilmoittautuminen juuri sinä päivänä, kun me lähdettiin mökille, joten sain vain varapaikan. Katsoo sitten, päästäänkö. Viikonvaihteessa käydään varmaankin Tuulan ja Netin kanssa tokoilemassa, mutta ensi viikolla Sunnylle tulee 5 pv täydellinen tokotauko, kun lähden Saimaan risteilylle ke-su. Muilta osin vähennetään nyt kotitreenausta paitsi kaukojen osalta ja keskitytään vain motivaatioon ja intoon. Katsotaan mitän ämmän käy.