Ihan oikeesti! Lauantaiaamuna käytiin Janinan ja Zulin kanssa tokoilemassa. Sunnuntai ja tiistai meni tallilla, mutta maanantaina oli Lyytin agi, eilen Sunnyn toko ja kohta lähdetään Lyytin tokoon. Kiire purkaa tänne noita menneitä ;-) Lauantain treenit ei olleet mitkään huiput. Seuraamista tehtiin Tiltun neuvoilla, siitä lisää eilisen kohdalla. Ruudussa oli ekalla kerralla namikippo, mutta matka oli vähän ylipitkä eikä Sunny ollut nähnyt rakentamista. Ei mennyt ihan suoraan (reitin sivulla oli reput ym) mutta kohtuuvarmasti kuitenkin ja ilahtui namista :D Muutamia hyviä toistoja toisesta suunnasta, kunnes lähetin sen suoraan repimisleikistä - haukkui koko matkan. Seuraavalla kerralla otin sivulle ja siitä lähetys, nyt meni hyvin. Myös maahanmenot yhdestä käskystä.

Tässä välissä otettiin tunnari, joka oli aika epäonninen. Kapuloita oli paljon. Ekalla kerralla maistoi yhtä väärää mutta toi oikean. Vähän epäonnistunut toisto siis, joten otettiin uudestaan. Ei olisi pitänyt. Nyt maistoi viittä väärää ja yhtä oikeaa, kyllästyi, haistoi viittä väärää, kyllästyi ja otti vain jonkun kapulan, joka oli tietty väärä. Ilmeisesti Sunny oli sitä mieltä, että edellisellä toistolla teki väärin. Lähetin uudestaan, jolloin toi oikean. Eli siis me ei voida ottaa enempää kuin yksi toisto mutta minkäs teet kun ei onnistu! Myöskään suuri määrä kapuloita ei näyttänyt nyt rauhoittavan. Hemmetti! Lopuksi otettiin ketjuna liikkeestä istuminen ja kaukot, tarkoituksena vapauttaa syömään hiljaisuudesta. Tää menikin sitten ihan penkin alle ja nyt sadekin alkoi haitata. Ekalla kerralla istui mutta nousi kun kiersin (päästin vahingossa jonkun äänen). Otettiin uudestaan, jolloin jäi seisomaan. Kolmannella kerralla vartaloapu, josta istui mutta alkoi olla ihan hiilenä. Ja tässä mielentilassa sitten kaukot, teki varmaan 10 vaihtoa piipaten tauotta... Eli pakka hajosi siinä vaiheessa, kun istuminen piti ottaa niin monta kertaa uudestaan ja sitten piippaaminen muuttui mahdottomaksi.

Eilen taas oli ihan supertreenit! Aloitettiin treenaaminen n. klo 21.15 ja nyt oli vähän enemmän porukkaa. Paikka oli sama sirkuskenttä. Aloitettiin keskenämme seuraamisesta, luulla pätkiä ilman pysähdyksiä ja nami kädessä paikallakäännöksiä. Oli ihan huippua! Tehtiin sama vielä Tiltun ohjaamana ja tulos yhtä hyvä. Siis paikallakäännöksiä ääneti mutta täydessä vireessä eikä mun sormet kärsineet yhtään! Käsittämätön edistys viikossa. Enkä kyllä olis ajatellut, että se saatais sillä, ettei Sunny saa syödä sormia. Lisäksi ohjattuna tehtiin liikkeestä istumista, jonka ongelma taitaa olla hitaus: Sunny ensin pysähtyy seisomaan ja sitten istuu taaksepäin (kuten kaukoissa). Jos tässä vaiheessa tulee häiriö, niin tietenkin se unohtuu seisomaan. Treenataan nyt siis eteenpäin istumista. Lopuksi tehtiin kaukojen pelkkä ensimmäinen m-s-vaihto, josta kuului tuskin kuuluva piip ja sen jälkeen oli täysin hiljaista, joten vapautin syömään ja kerrankin maltoin olla tekemättä enempää.