Agitreenien raporttia saatte nyt odottaa pari päivää, Santerinkin pitää joskus päästä ääneen täällä :D

Sunny on ollut tosi pirteä ja hyväntuulinen viime päivinä. Tänään kun aamulla mainitsin äidille, että illalla mennään tokoilemaan, Sunny käänteli päätään silmät selällään epäuskoisen näköisenä :) No, illalla sitten ajeltiin Heurekan parkkikselle, joka oli yhtä järveä. Siispä päädyttiin treenaamaan läheiselle ruohokentälle. Tänään ei muu porukka vielä päässyt, joten oltiin sitten Anna-Leenan kanssa kaksistaan. Anna-Leena sanoi, että tehdään avoimen liikkeet sen verran kun osataan mutta palkataan välissä.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Ekan kerran mulla taisi olla namia kädessä, muilla kerroilla ei ollut. Ja eipä tietenkään ollut mitään ongelmaa. No kaipa pitäisi olla tyytyväinen, huolestuttavaahan olisi, jos näin tutun ihmisen kanssa olisi ongelmia.

Sitten tehtiin seuraaminen. A-L sanoi, että kontakti ja paikka olivat tosi hyviä, mutta vasemmalle käännös ei ollut sillee tiukka. Mä vaan totesin, että joo, mua ahdistaa aina vasemmalle kääntyminen... :D Myös juoksuvauhdin pitäisi olla kovempi; olen hölkytellyt aika hiljaisesti, ettei Sunny innostuisi haukkumaan, mutta nyt kun kokeiltiin, niin toimi ilman äänitehosteita. Hidas käynti vaatii multa tosi paljon keskittymistä, siinä suorat pätkät menee hyvin, mutta käännöksiä pitäisi harjoitella. No, eipä niitä oikeastaan ole tehtykään, että eipä sitä koiralta pitäisi olettaa. Pitäisköhän joskus treenatakin...

Maahanmeno oli tosi hidas, ja sitä harjoiteltiin sitten yksittäisenä. Pitänee oikeasti ruveta tekemään sille jotain eikä vain iloita siitä, jos se vahingossa joku päivä oli vähän nopeampi.

Luoksetulo tehtiin pysähdyksen kanssa, ja sitähän on treenattu tosi vähän. Sunny kuitenkin yllätti pysähtymällä nopeasti, mitä nyt vähän kääntyi katsomaan, että minne se nami oikein lensi :-) Mutta oikein hyvä näillä treenimäärillä. Suoria luoksetulojahan me treenataan nyt periaatteessa joka päivä, kun Sunnya pitää juoksuttaa lenkillä. Ja se on pienen koiran mielestä ihan huippujuttu!

Seisominen tehtiin avoluokan tyyliin eli palasin takakautta. Se meni oikeastaan aika nappiin, mitä nyt viimeinen persasento taisi olla vähän vino. Mutta Sunny ei kääntynyt mun mukana, kun kiersin takaa ja pysähtyikin aika lailla jalansijoilleen, et ihan jees.

Nouto meni myös kivasti. Otan tosin kuulemma kapulan liian hätäisesti, vaikka Sunny kyllä pitää sitä ihan rauhallisesti. Täytynee aina ensin hengittää syvään ja sitten vasta ottaa :p

Kaukot (Sunnyn inhokkiliike) tehtiin yhden metrin matkalta. Asennonvaihdot on kai puhtaita, Sunny ei liiku mutta eipä sitä paljon tuo juttu kiinnostakaan... Kotona ruokakupillahan kaukot menee oikein kivasti, pitänee ruveta ulkonakin palkkaamaan sitä kupilla.

Lopuksi tehtiin vielä vähän ruutua. Ruudun takareunalla oli namialusta ja lähetin Sunnya aika kaukaa. Juoksikin tosi hyvin, joten kokeiltiin niin, että jätin sen seisomaan ja menin itse n. 3 m päähän sivusuunnassa ja käskin sieltä. Ekan kerran se oli ihan pihalla, katseli vaan muualle ja lopulta juoksi metrin pari ties mihin suuntaan. Sitten otettiin vähän lähempää ja onnistuikin ihan kivasti.

Tämän jälkeen laitettiin Sunny kiinni ja otettiin A-L:n pojat vuorotellen. Lopuksi vielä Sunny rellesti pienen hetken Uulan kanssa. Mikähän siinä on, että juuri Uula on Sunnyn mielestä se huippujätkä kaikista kolmesta? :D

Tokoilun jälkeen porhalsin vetämään agitreenejä, Santtu odotti autossa sen ajan. Treenien jälkeen Tuula tuli moikkaamaan Sunnya ja siinä sitten rapsuteltiin ja syötiin nameja parkkiksella, Sunny käyttäytyi oikein hienosti :) Pyysin myös Tuulaa katsomaan juoksuntarkistuksen. Ekalla kerralla mulla oli nami kädessä, sitten pari kertaa pidin pannasta tai hihnasta. Sitten otin Sunnyn ruokakipon taskuun ja ihan vain käskin sen seisomaan ollen itse pystyssä. Lienee varmaan eka kerta, kun Sunny ihan noin hyvin seisoi omilla jaloillaan, tarvitsematta yhtään tukea. Ehkä vielä joskus kokeessakin.