Sunnyn kanssa on tällä viikolla tehty ruutua, tunaria ja kakeja. Ruudut onnistui sunnuntaina ihan megahienosti, joka kerta meni keskelle ilman lätkää. Maanantaina taas siirsin ruudun toiselle puolelle pihaa eikä Sunny meinannut löytää sinne ollenkaan. Ei helvetti, miten sitä voikin olla niin tyhmä, että pitää ruutua aina samassa paikassa... Tunari on mennyt ihan kivasti, oon levittänyt kapulakasaa jo aika hajalleen. On tuonut aina oikean, mutta kerran maisteli vääriä, kun treenasin ruututreenin jälkeen = liian korkea vire. Oikeaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, mutta miten vireen saisi tähän yhdistettyä?

Tänään käytiin Maijan ja Unnan kanssa treenaamassa Käpylän urheilupuistossa. Sunny aloitti ruudulla, tehtiin sekä ilman lätkää että sen kanssa. Lätkältä namin syötyään sen pitää aina pari kertaa haukahtaa... Samaa ongelmaa ei ole tyhjässä ruudussa. Tyhjässä ruudussa meni välillä takareunaan mutta pari kertaa myös ihan keskelle. Viimeinen oli ihan loistava, siitä lelupalkka. Kerran vaihdettiin ruudun paikkaa.

Seuraamista ei tehty mitenkään systemaattisesti, muutama yhden askeleen seuraaminen, kun testasin Maijan vinkkaamaa palkkaamista housunsauman kohdalta ja yksi hieno pitkä suora, kun ruutu siirtyi. Sitten liikkeestä istumisia, joissa muuten istui hyvin paitsi kerran seisoi. Maija huomasi, että Sunny pysähtyy saman tien mutta "unohtaa", että takapää piti vetää alle :D Joten istuminen on hidas. Tehtiin sitten vielä vartaloavulla, näin meni hienosti.

Loppuun vielä metsku ja kaket ruokakuppipalkalla. Metalli rupee menemään jo ihan kivasti, Sunny menee kapulalle täysillä ja tulee reippaasti takaisin vaikkakin ravissa. Kaket oli tän päivän hienoin esitys: tehtiin kaikki muut vaihdot paitsi s-m, matkaa oli täydet 10 metriä ja Sunny pysyi ihan paikallaan! Ruokakuppi oli tosin takapalkkana, mutta ei me silti ennen olla tehty täydestä matkasta montaa vaihtoa kuin yhden kerran ja sekin oli omalla pihalla. Sain vinkin "piilottaa" ruokakupin johonkin pusikkoon koiran tietämättä, täytyy kokeilla!

Sitten pitääkin ruveta jo lähtemään Lyytin pentutreeneihin, toivottavasti siellä tänään on porukkaa.